5. jul - 28. septembar

Career Booster powered by Nis je nova inicijativa HR World-a koju pokrećemo ovog leta. Cilj Career Booster programa je da pruži pomoć profesionalcima sa radnim iskustvom koji žele da se prekvalifikuju za HR funkciju.

 

Kao najveća regionalna zajednica HR profesionalaca, smatramo da je naš zadatak da novo znanje, relevantne uvide i korisne savete učinimo pristupačnim svim ambicioznim HR profesionalcima u usponu – jer potreba za ovakvim programom postoji odavno. 

 

Baš iz tog razloga, ovaj program je potpuno besplatan i okuplja najveće eksperte sa regionalne biznis scene, koji će nesebično podeliti svoje znanje i iskustvo!

Kako izgleda projekat

PREDAVANJA

Učesnici će u toku programa imati pristup 18 HR lekcija na online platformi. Lekcije su na engleskom jeziku i obuhvataju sve osnovne HR procese, počevši od selekcije i regrutacije, preko Onboarding procesa pa sve do Talent Developmenta.

MENTORSKI SASTANCI

Pored lekcija na LMS platformi, učesnici će imati mentorske sastanke. Mentorski sastanci se organizuju 3 puta po sat vremena, u periodu od kraja jula do sredine septembra. Termini se dogovaraju sa mentorom. Mentori su HR profesionalci iz najvećih kompanija u regionu.

FINALNI MEET-UP

Na kraju programa će biti održan završni Meet Up, na kome će se okupiti svi polaznici i mentori, sa ciljem razmene iskustva i uvida koje su stekli tokom programa.

Mentori

Generalni partner

Prijave za Career Booster 2022 su zatvorene!

Back to top button