Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Digitalizacija ljudskih resursa u hibridnom radnom okruženju

October 7, 2021 @ 11:00 am - 12:00 pm

Prevaziđite izazove ljudskih resursa u hibridnom radnom okruženju

Pod uslovima koji predstavljaju izazov, postizanje istih rezultata i u hibridnom radnom okruženju i u kancelariji zahteva nov pristup. Kompanije koje traže načine da osnaže svoje zaposlene da budu produktivni, da sarađuju i da rade na bezbedan način u hibridnom radnom okruženju moraće da se prilagode i usvoje drugačiji pristup u svim aspektima njihovog poslovanja.

Odeljenja za ljudske resurse nisu zapostavljena u digitalnoj transformaciji jedne kompanije, koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve u digitalizaciji i uspešno pridobiju nove talente.

Digitalna transformacija iz perspektive ljudskih resursa

Zaposleni koji naizmenično rade u kancelariji, od kuće i u zajedničkim radnim okruženjima povećali su značaj decentralizovanih i digitalizovanih ljudskih resursa. Ali šta je tačno korist od digitalizacije ljudskih resursa i automatizacije procesa zasnovane na podacima u pogledu toga kako se obavlja rad?

  • Ona može da poveća efikasnost tokom rada sa udaljenih lokacija. Brzo deljenje i preuzimanje podataka i dokumenata sa više lokacija u različitim odeljenjima neophodno je za saradnju u virtuelnim timovima.
  • Menadžeri ljudskih resursa mogu pristupiti evidenciji i upravljati svim operacijama koje se odnose na zaposlene, bilo da rade u kancelariji ili na udaljenoj lokaciji, i sa bilo kog uređaja koji im je na raspolaganju. Uz pravo rešenje, oni mogu upravljati svim ključnim fazama životnog ciklusa zaposlenog pomoću objedinjenog automatizovanog rešenja.
  • Time se bezbednosni rizici prilikom rada na različitim lokacijama smanjuju na najmanju moguću meru.
  • Digitalizacijom ljudskih resursa, kompanije mogu generisati uštede i optimizovati troškove koji su povezani sa štampanjem i vremenom provedenim na zadacima koji se obavljaju ručno.

Kako da unapredite svoje ljudske resurse u hibridnom radnom okruženju?

Canon Adria poziva vas na internet seminar DIGITALIZACIJA LJUDSKIH RESURSA U HIBRIDNOM RADNOM OKRUŽENJU, koji će biti održan 7. 10. 2021. sa početkom u 11:00, i na kojem ćete moći da se informišete o snazi timske saradnje u hibridnim okruženjima.

Canon može da vam pomogne da proširite svoje iskustvo u radu iz kancelarije na udaljene lokacije, osnažite zaposlene alatima i tehnologijama kako bi radili bolje, i racionalizujete automatizovane poslovne procese time što će vam dati potrebnu fleksibilnost i prednosti u pogledu troškova.

Naučite kako da prosperirate u povezanom, bezbednom i automatizovanom radnom okruženju.

Prijavi se

Details

Date:
October 7, 2021
Time:
11:00 am - 12:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Online
Serbia

Organizer

Canon
Back to top button