Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Decoding The Future of HR

February 19, 2021 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Pandemija je promenila svet biznisa kakav poznajemo pa je HR morao da se prilagodi, i to brzo. Koji su se izazovi pojavili? Na šta treba da se fokusiramo i koja je nova uloga HR profesionalaca? Šta će doneti budući HR trendovi i da li imamo prave alate da ih dočekamo?

Webinar „Dekodiranje budućnosti HR-a“, u organizaciji našeg strateškog partnera HR Xcel, pokušaće da da odgovore na ova i druga aktuelna pitanja.

Učesnici:

Ben Greeven, osnivač, Thalento
Sa više od 35 godina iskustva, Ben Greeven se suočava sa raznim pitanjima vezanim za LJUDE – suštinom / osnovom svakog poslovanja. Tokom karijere, njegov kontinuirani fokus bio je na ljudskim resursima, a od 2006. godine, sve više je usmeren na Tech i nedavno osnažen razvijenim AI rešenjima. Ben veruje da integrisana HR tehnologija štedi vreme HR profesionalaca i pruža napredne, transparentne uvide u ljude i procese.

Aleksandra Dutina, HR director, Carlsberg Srbija
Po zanimanju pravnica, po definiciji filantrop. Aleksandra je prvo radila kao advokat, a kasnije i u ljudskim resursima, u vreme kada se HR praksa tek razvijala u Srbiji. Radila je u različitim industrijama: vazduhoplovstvu, hotelijerstvu i sada u FMCG, negujući zdravu organizacionu kulturu, neprekidno unapređujući ljude i procese, prihvatajući promene i podržavajući organizacije u njihovim kratkoročnim i dugoročnim strategijama.

Mihailo Janković, CEO, MK Group
Direktor sa preduzetničkom nastrojenošću i iskustvom dokazanim u vodećim preduzećima kroz poslovne preokrete, stratešku transformaciju i organizaciono restrukturiranje koji omogućavaju održivi rast poslovanja. Vodio je niz kompanija pretežno u FMCG sektoru, od startapova i biznis inkubatora do poznatih velikih kompanija kojima je bio potreban poslovni zaokret. Često naglašava razvoj ljudi, podržava i omogućava ljudima da ostvare svoj puni potencijal, posvećen je razvoju nove generacije lidera.

Iwona Suchomska, CEO, Thalento International
Engleski filolog, pedagog i specijalista za upravljanje ljudskim resursima po obrazovanju.
Profesionalno se bavi ljudskim resursima – regrutacijom, savetovanjem, treninzima, procenama
i menadžmentom. Preduzetnica koja čvrsto stoji na zemlji, sa dušom socijalnog aktiviste. Već
15 godina vodi kompaniju Keystone Consulting, čiji je glavni cilj promena poslovnog stila
upravljanja ljudima. Zajedno sa timom konsultanata, ona podržava klijente u savremenom
upravljanju ljudskim resursima i nudi savete o procesima promena, koji stalno utiču na
kompanije i njihove zaposlene.

Sonia Cardoso, izvršna direktorka, SLOT
Sonia je diplomirala Poslovni menadžment '99, uz specijalizaciju socijalne komunikacije. Njena karijera započela je u SIEMENS A.G, put do HR-a započeo je u RANDSTAD-u, gde je otvorila novu kompaniju u ADECCO-u, ali je kulminirala otvaranjem SLOT Human Resources (2006). Sonia je prvi kontakt sa konsultantskim uslugama i elektronskim procenama 2012. godine, a 2017. i sa Benom Greevenom i THALENTOM. Od tada razvija radionice, webinare, razgovore i često piše članke sa razmišljanjima o ljudima, analitici, razvoju, talentima. Moderator je Danijela Đurić, People and Organizational Development Consultant u kompaniji HR Xcel, koja je organizator webinara.

Prijavite se besplatno, pratite Webinar Dekodiranje budućnosti HR-a u organizaciji HR Xcel.

Prijavi se

Details

Date:
February 19, 2021
Time:
3:00 pm - 5:00 pm
Event Tags:
, , ,

Venue

Online
Serbia

Organizer

HR Xcel
View Organizer Website
Back to top button