Nosioci promena, na početku i kraju, uvek su ljudi.

U prirodi je ljudi da se udružuju i nalaze rešenja zajedno, naročito kada ona nisu laka i kada su upućena na širu društvenu promenu. Svaka inicijativa da se zajednica prepozna i podigne je dragocena.

Slaba strana HR-a u Srbiji, a i regionu, jeste neusklađenost praksi i znanja. Postoje izuzetno razvijeni HR sektori sa jakim profesionalcima i izuzetnim praksama. Ove prakse često dolaze iz centrala kompanija koje su globalne, dok domaće kompanije nekada znatno zaostaju za njima.

Ta neusklađenost ometa proces generisanja znanja – jedni znaju puno i imaju mogućnost da se kontinuirano usavršavaju, kao i delimičnu ili čak potpunu podršku menadžmenta u tome, dok drugi jedva izlaze iz okvira nekadašnje kadrovske službe, nekada možda i samo promenom imena.

​HR World zajednica nastao je sa ciljem da se HR funkcija prvenstveno osnaži, kroz deljenje znanja i najboljih praksi usaglasi sa globalnim trendovima, približi biznisu i osvesti svoju vrednost kao izuzetno bitna strateška funkcija u svim kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima. Kroz meetup-ove, publikacije, industrijske događaje, stručne odbore i mnoštvo drugih HR aktivnosti usmerenih na jačanje zajednice – mi ćemo u tome uspeti. Zajedno.

Benefiti individualnog članstva u HR Community 2022.

HR Regular

95 Godišnja članarina
  • Prisustvo na svim HR Get Together događajima
  • Pristup bazi HR znanja
  • Pristup HR World Community Slack kanalima
  • Dva najnovija izdanja HR World časopisa
  • Newsletter sa novostima iz HR World-a (na svake 2 nedelje)
  • Newsletter sa aktuelnim uslugama vendora iz HR World-a
  • 5% popusta na kotizaciju događaja u organizaciji HR World-a

Često postavljana pitanja

Pokušali smo da na jednom mestu okupimo sva pitanja koja se tiču individualnog članstva u Serbian HR Community.

U jednoj reči: svako ko se bavi HR-om. Nije važno da li ste na početku karijere, imate nekoliko godina iskustva ili ste ekspert u oblasti kojom se bavite. Potreba za povezivanjem je uvek aktuelna. 

Članstvo važi godinu dana – od 01. januara do 31. decembra.

U trenutku kada postanete član SHRC, dobićete jedinstveni ID broj, pomoću kog ćete moći da ostvarite pravo na posebne cene naših vendora.

Naravno. Izdaćemo predračun sa podacima pravnog lica koje će izvršiti uplatu i poslati vam na vašu email adresu.

5. broj časopisa izlazi u maju, dok 6. broj časopisa izlazi u oktobru.

Nakon što postane član Serbian HR Community bićete ubačeni u Slack zajednicu, a sva uputstva će vam biti dostavljena na vašu email adresu.

Community of Practice predstavlja prostor za adekvatnije okupljanje pojednica sličnih interesovanja. Postoji 9 grupa, od kojih možete odabrati 3 prilikom učlanjivanja u SHRC.

Članstvo u industrijskog grupi biće ostvareno u odnosu na industriju u kojoj se nalazite. Npr: Ako se nalazite u farmaceutskoj industriji, po automatizmu ćete biti u toj industrijskoj grupi.

Vaša prečica do najboljih HR usluga!

Kao individualni član HR World Zajednice ostvarujete posebne pogodnosti na HR usluge vendora u okviru našeg HR Marketplace-a.

Back to top button