Nosioci promena, na početku i kraju, uvek su ljudi.

U prirodi je ljudi da se udružuju i nalaze rešenja zajedno, naročito kada ona nisu laka i kada su upućena na širu društvenu promenu. Svaka inicijativa da se zajednica prepozna i podigne je dragocena.

​HR World zajednica nastala je sa ciljem da se HR funkcija prvenstveno osnaži, kroz deljenje znanja i najboljih praksi usaglasi sa globalnim trendovima, približi biznisu i osvesti svoju vrednost kao izuzetno bitna strateška funkcija u svim kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima. Razmenom znanja, kroz mnoge live i online događaje, HR World časopis i mnoštvo drugih HR aktivnosti usmerenih na jačanje zajednice – mi ćemo u tome uspeti. Zajedno.

Često postavljana pitanja

Pokušali smo da na jednom mestu okupimo sva pitanja koja se tiču individualnog članstva u Serbian HR Community.

U jednoj reči: svako ko se bavi HR-om. Nije važno da li ste na početku karijere, imate nekoliko godina iskustva ili ste ekspert u oblasti kojom se bavite. Potreba za povezivanjem je uvek aktuelna. 

Članstvo važi godinu dana. 

U trenutku kada postanete član HR World zajednice, dobićete jedinstveni ID broj, pomoću kog ćete moći da ostvarite pravo na posebne cene naših vendora.

Naravno. Izdaćemo predračun sa podacima pravnog lica koje će izvršiti uplatu i poslati vam na vašu email adresu.

Časopis izlazi dva puta godišnje, jedan na proleće a drugi na jesen.

Vaša prečica do najboljih HR usluga!

Kao individualni član HR World Zajednice ostvarujete posebne pogodnosti na HR usluge vendora u okviru našeg HR Marketplace-a.

Back to top button