Nosioci promena, na početku i kraju, uvek su ljudi.

U prirodi je ljudi da se udružuju i nalaze rešenja zajedno, naročito kada ona nisu laka i kada su upućena na širu društvenu promenu. Svaka inicijativa da se zajednica prepozna i podigne je dragocena.

 

 Slaba strana HR-a u Srbiji, a i regionu, jeste neusklađenost praksi i znanja. Postoje izuzetno razvijeni HR sektori sa jakim profesionalcima i izuzetnim praksama. Ove prakse često dolaze iz centrala kompanija koje su globalne, dok domaće kompanije nekada znatno zaostaju za njima.

Ta neusklađenost ometa proces generisanja znanja – jedni znaju puno i imaju mogućnost da se kontinuirano usavršavaju, kao i delimičnu ili čak potpunu podršku menadžmenta u tome, dok drugi jedva izlaze iz okvira nekadašnje kadrovske službe, nekada možda i samo promenom imena.

 

HR World Community nastao je sa ciljem da se HR funkcija prvenstveno osnaži, kroz deljenje znanja i najboljih praksi usaglasi sa globalnim trendovima, približi biznisu i osvesti svoju vrednost kao izuzetno bitna strateška funkcija u svim kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima. Kroz meetup-ove, publikacije, industrijske događaje, stručne odbore i mnoštvo drugih HR aktivnosti usmerenih na jačanje zajednice – mi ćemo u tome uspeti. Zajedno.

Šta nas očekuje u 2024?

2x HR World Foruma

Okupljamo više od 300 HR profesionalaca na besplatnim konferencijama za članove HR World zajednice.

HR World časopis No.10 & No.11

Kao član HRW dobićete 2 broja HR World časopisa godišjne sa najnovijim trendovima i mišljenjima eksperata.

Expert Talks​

Tokom godine ćemo ugostiti vrhunke stručnjake iz različitih oblasti HR-a sa kojima ćete moći da razgovarate i postavljate pitanja.

Masterclasses

Ovo je prostor gde se bavimo konkretnim veštinama i informacijama koje mogu olakšati realizaciju projekata na kojima radite ili donošenje nekih odluka.

Postanite deo HR World zajednice!

Kompanija

Zainteresovani ste da vaša kompanija postane član HR World zajednice?

HR profesionalac

Zainteresovani ste da se kao fizičko lice pridružite HR World zajednici?

Vendor HR usluga

Zainteresovani ste da svoje usluge predstavite članovima HR World zajednice?

HR World Community u 2024.

individualnih članova
1 +
HR World okupljanja
1
EXPERT TALKS & COUNSELINGS
1 +
Korporativnih članova
1 +
Vendora
1 +
Učesnika na događajima
1 +
Back to top button