Dobro došli na HR Marketplace:
Benefiti

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Benefiti.rs su one-stop-shop platforma koja omogućava kompanijama da svojim zaposlenima pruže mogućnost da u datom budžetu, na mesečnom nivou, iz najšire moguće lepeze (preko 100 benefita) samostalno izaberu kombinaciju benefita koji njima najviše odgovara.

Ključne vrednosti koje vam platforma donosi:

  • Ušteda vremena i novca – platforma u potpunosti digitalizuje i automatizuje proces pružanja benefita, gde se kompanija klijent više ne bavi nabavkama, pregovorima, plaćanjima, logistikom i administracijom isporuke benefita sa svakim pružaocem posebno, već su svi oni već dostupni sa svojim uslugama i cenama koje su povoljnije od tržišnih.
  • Pravna i poreska sigurnost – za svaki od benefita dostupnih na platformi je unapred izračunata odgovarajuća poreska stopa, automatski prilagođena pojedinom zaposlenom, a sve u skladu sa važećim poreskim propisima u Republici Srbiji.  
  • One-stop-shop koncept – ukupna vrednost benefita će biti obračunata i plaćena samo kroz jedan račun, koji ne može da pređe maksimalni budžet unapred postavljen od strane klijenta.
  • Zadovoljniji i angažovaniji zaposleni – u celom procesu, ključni su zaposleni, koji na jednostavan način dobijaju mogućnost izbora i personalizacije. Fokus je stavljen na one kategorije benefita koje su se pokazale da imaju najpozitivniji uticaj na zaposlene, a to su: zdravlje, porodica, profesionalni razvoj i karijera i mobilnost.
  • 10% popusta na pretplatu za korišćenje platforme Benefiti.rs u periodu od 12 meseci

einfo@benefiti.rs

Obezbedite vašim zaposlenima FitPass članarinu koja pruža jedinstveni sistem benefita za sport i rekreaciju. Jedna članarina daje pristup stotinama najboljih teretana, fitnes studija, bazena i sportskih centara za vaše zaposlene širom Srbije.

FitPass podržava kompanije koje brinu o fizičkom i mentalnom zdravlju svojih zaposlenih, tako što im nudi posebne cene na osnovu broja FitPass članarina za koje su zainteresovani. Kupovina članarine je investicija u vaše zaposlene, u njihov aktivniji i zdraviji način života koji vodi povećavanju produktivnost i lojalnost.

e: salesdepartment@fitpass.rs

a: Bulevar vojvode Bojovića 8.

If you’re looking for an outrageously entertaining event for your team, look no further, you found it! Our unique, engaging concept of pub quiz, standup comedy, and karaoke fusion will blow your mind or die trying 😊

We offer:
– Corporate team buildings
– Creative, customized training and education sessions
– Fun quiz events for conferences and seminars
– Holiday staff party entertainment
– Special kid-friendly events for the youngest members of your team, employees’ children!

In 2020, we developed an ONLINE version of our quiz, ideal for remote teams, work-from-home scenarios, and all companies looking for a safe virtual entertainment solution with personality.

  • 10% discount on our team buildings during the event

Marsh d.o.o. je deo Marsh & McLennan grupe, najvećeg svetskog savetnika za rizike i posrednika u osiguranju i reosiguranju. U Srbiji smo prisutni više od 17 godina i pratimo naše klijente na putu upravljanja rizikom zajedno sa sestrinskom kompanijom Mercer – jednom od najvećih konsultantskih kompanija u oblasti ljudskih resursa u svetu. Specijalizovani smo za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomažemo našim klijentima u zaštiti svoje imovine, svog poslovanja i onog najvažnijeg: svojih zaposlenih.

Jedan od naših ključnih ciljeva je da pomognemo srpskim kompanijama da povežu strategiju benefita svojih zaposlenih sa najnovijim trendovima, kako lokalno tako i na regionalnom nivou i da optimiziramo predloge za benefite zaposlenih što stvara produktivne zaposlene.

Našim klijentima pružamo izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajamo privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao “top benefit”, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

  • Marsh je specijalizovan za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomaže svojim klijentima u zaštiti njihove imovine, poslovanja i onog najvažnijeg: zaposlenih. Svojim klijentiima pružaju izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajaju privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao „top benefit“, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

Wills Tower Watson je globalna kompanija za pružanje usluga u vezi sa upravljanjem ljudima, rizicima i kapitalom. U delu poslovanja koji je vezan za tržište osiguranja, WTW je jedan od globalnih lidera u posredovanju u osiguranju, savetovanju osiguravajućih kompanija, kao i obezbeđivanju benefita za zaposlene.

Ono što nas izdvaja od konkurencije na globalnom nivou su pristup rada zasnovan na podacima i analitičnosti, korišćenje najmodernijih softverskih alata i aktivan pristup prilagođavanja tržišnim promenama. U Srbiji je WTW direktno prisutan kroz društvo za posredovanje u osiguranju, koje je u 2021. godini proslavilo 10 godina uspešnog rada.

Naše konkurentske prednosti u odnosu na lokalnu konkurenciju su izuzetno posvećen i dinamičan tim, koji pritom poseduje multidisciplinarna iskustva i u svom radu aktivno koristi najsavremenije alate za upravljanje rizicima i obezbeđivanje benefita zaposlenima. U delu konsaltinga za kompenzacije i istraživanje tržišta benefita WTW je indirektno prisutan kroz Rewards Data and Software tim iz Belgije.

WTW je jedan od globalnih lidera u posredovanju u osiguranju poslovanja svojih klijenata (imovina, odgovornost, vozila, roba u transportu itd), ali  i njihovih najvažnijih resursa – zaposlenih (dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja, kolektivno životno osiguranje itd).

Educational System is one of the most famous and reputable institutions for foreign language teaching and learning in the city of Belgrade.

It’s been conducting high-quality classes for two decades now in numerous businesses, companies and corporations active in different business fields, in embassies and their consular offices, banks, insurance companies, state institutions and many more.

IN HOUSE classes are organized fully at your convenience – on your company or our centre premises and with flexible timing according to your work schedule.

Open the door to the world!

  • 10% discount for all our programmes

e: info@kursevizapreduzeca.com
m: +381 60 33 73 596

Located in downtown Dorćol, an urban crossroads of cultures and styles, Mona Plaza is the largest convention center in the old part of town. You can book your stay in one of the 170 rooms and suites overlooking the most beautiful parts of the Serbian capital.

In addition to the large multifunctional convention and exhibition area of over 2000 m², the hotel also includes a cafeteria with a wide range of chocolate treats, a restaurant, a bar, wellness and fitness center and a two-level underground parking lot.

Our cafeteria is located at the site where the first Serbian chocolate factory stood more than a century ago. We have retained the sweet past and industrial elements, combined them with urban design and created a place where unique experiences are made.

a: Cara Uroša 62-64, Beograd, Srbija
e
: nikola.velenderic@monaplaza.com

Back to top button