Dobro došli na HR Marketplace:
Benefiti

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Benefiti.rs su platforma koja “demokratizuje” proces pružanja benefita zaposlenima. Platforma je dizajnirana kao “one-stop-shop” koji omogućava kompanijama da pruže svojim zaposlenima mogućnost da u datom budžetu na mesečnom nivou sami izaberu kombinaciju benefita koja njima najviše odgovara.

Ključne vrednosti koje vam platforma donosi:

 • jednostavna i laka za korišćenje
 • predefinisan budžet po zaposlenom
 • najšira lepeza dostupnih benefita
 • najpovoljnije cene benefita na tržištu
 • automatizacija izveštavanja
 • potpuna pravna i poreska sigurnost
 • 10% popusta na pretplatu za korišćenje platforme Benefiti.rs u periodu od 12 meseci

a: Nikola Gogolja 62, 11000 Beograd

Marsh d.o.o. je deo Marsh & McLennan grupe, najvećeg svetskog savetnika za rizike i posrednika u osiguranju i reosiguranju. U Srbiji smo prisutni više od 17 godina i pratimo naše klijente na putu upravljanja rizikom zajedno sa sestrinskom kompanijom Mercer – jednom od najvećih konsultantskih kompanija u oblasti ljudskih resursa u svetu. Specijalizovani smo za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomažemo našim klijentima u zaštiti svoje imovine, svog poslovanja i onog najvažnijeg: svojih zaposlenih.

Jedan od naših ključnih ciljeva je da pomognemo srpskim kompanijama da povežu strategiju benefita svojih zaposlenih sa najnovijim trendovima, kako lokalno tako i na regionalnom nivou i da optimiziramo predloge za benefite zaposlenih što stvara produktivne zaposlene.

Našim klijentima pružamo izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajamo privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao “top benefit”, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

 • Marsh je specijalizovan za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomaže svojim klijentima u zaštiti njihove imovine, poslovanja i onog najvažnijeg: zaposlenih. Svojim klijentiima pružaju izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajaju privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao „top benefit“, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

House of Benefits (HoB) je prva platforma fleksibilnih benefita u Srbiji. Osnovni koncept platforme je podeljen u tri različita odeljka:

 1. Fleksibilni benefiti (Flex benefits)
 2. Fiksni benefiti (Core benefits)
 3. Specijalne ponude (Voluntary benefits)

Platforma House of Benefits (HoB) razvije je u cilju pružanja usluga obezbeđivanja posebnih pogodnosti zaposlenima od strane poslodavaca, na taj način što zaposleni korišćenjem svojih naloga pristupaju platformi i vrše izbor različite robe, odnosno usluga, ponuđenih na platformi (web verziji ili mobilnoj aplikaciji), odnosno korišćenjem NFC kartica u prodajnim mestima kod Partnera (tamo gde su HoB čitači NFC kartica instalirani), a u novčanom iznosu, bužetu, koji je odobrio poslodavac. Posetite “landing page” za više informacija.

 • 10% za implementaciju modela fleksibilnih beneficija za zaposlene kroz House of Benefits platformu.
 • 20% na HR konsultantske usluge – assessment sistema kompenzacija i beneficija i konsultantski projekti za unapređenje sistema nagrađivanja od strane najboljih stručnjaka iz ove oblasti.
 • Besplatan assessment, konsalting i brokeraža osiguranja zaposlenih (sa fokusom na privatno zdravstveno osiguranje) od strane najboljih stručnjaka iz ove oblasti.

a: Majdanska Čukarica 16, Beograd, Srbija
e: office@hob.rs
m: 064 2493 032

Back to top button