Dobro došli na HR Marketplace:
Benefiti

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Benefiti.rs su one-stop-shop platforma koja omogućava kompanijama da svojim zaposlenima pruže mogućnost da u datom budžetu, na mesečnom nivou, iz najšire moguće lepeze (preko 100 benefita) samostalno izaberu kombinaciju benefita koji njima najviše odgovara.

Ključne vrednosti koje vam platforma donosi:

  • Ušteda vremena i novca – platforma u potpunosti digitalizuje i automatizuje proces pružanja benefita, gde se kompanija klijent više ne bavi nabavkama, pregovorima, plaćanjima, logistikom i administracijom isporuke benefita sa svakim pružaocem posebno, već su svi oni već dostupni sa svojim uslugama i cenama koje su povoljnije od tržišnih.
  • Pravna i poreska sigurnost – za svaki od benefita dostupnih na platformi je unapred izračunata odgovarajuća poreska stopa, automatski prilagođena pojedinom zaposlenom, a sve u skladu sa važećim poreskim propisima u Republici Srbiji.  
  • One-stop-shop koncept – ukupna vrednost benefita će biti obračunata i plaćena samo kroz jedan račun, koji ne može da pređe maksimalni budžet unapred postavljen od strane klijenta.
  • Zadovoljniji i angažovaniji zaposleni – u celom procesu, ključni su zaposleni, koji na jednostavan način dobijaju mogućnost izbora i personalizacije. Fokus je stavljen na one kategorije benefita koje su se pokazale da imaju najpozitivniji uticaj na zaposlene, a to su: zdravlje, porodica, profesionalni razvoj i karijera i mobilnost.
  • 10% popusta na pretplatu za korišćenje platforme Benefiti.rs u periodu od 12 meseci

einfo@benefiti.rs

Obezbedite vašim zaposlenima FitPass članarinu koja pruža jedinstveni sistem benefita za sport i rekreaciju. Jedna članarina daje pristup stotinama najboljih teretana, fitnes studija, bazena i sportskih centara za vaše zaposlene širom Srbije.

FitPass podržava kompanije koje brinu o fizičkom i mentalnom zdravlju svojih zaposlenih, tako što im nudi posebne cene na osnovu broja FitPass članarina za koje su zainteresovani. Kupovina članarine je investicija u vaše zaposlene, u njihov aktivniji i zdraviji način života koji vodi povećavanju produktivnost i lojalnost.

e: salesdepartment@fitpass.rs

a: Bulevar vojvode Bojovića 8.

First and only Online Art School in this region, which has been enrolled by more than 500 participants since December 2020.

The Online Art School does not have Zoom meetings. We have all recorded video workshops in one place and participants simply, with unique codes, get access to the entire, selected course (decoupage, jewelry making, knitting, crocheting and wool felting).

We save time for employed women who want to have creative hobbies and relieve stress brought on by their daily obligations.

If you represent a company that promotes business by caring for employees, if you understand the importance and impact of art therapy on realizing the full creative and business potential of an individual, free to contact us and find out how we can help you.

Marsh d.o.o. je deo Marsh & McLennan grupe, najvećeg svetskog savetnika za rizike i posrednika u osiguranju i reosiguranju. U Srbiji smo prisutni više od 17 godina i pratimo naše klijente na putu upravljanja rizikom zajedno sa sestrinskom kompanijom Mercer – jednom od najvećih konsultantskih kompanija u oblasti ljudskih resursa u svetu. Specijalizovani smo za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomažemo našim klijentima u zaštiti svoje imovine, svog poslovanja i onog najvažnijeg: svojih zaposlenih.

Jedan od naših ključnih ciljeva je da pomognemo srpskim kompanijama da povežu strategiju benefita svojih zaposlenih sa najnovijim trendovima, kako lokalno tako i na regionalnom nivou i da optimiziramo predloge za benefite zaposlenih što stvara produktivne zaposlene.

Našim klijentima pružamo izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajamo privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao “top benefit”, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

  • Marsh je specijalizovan za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomaže svojim klijentima u zaštiti njihove imovine, poslovanja i onog najvažnijeg: zaposlenih. Svojim klijentiima pružaju izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajaju privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao „top benefit“, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

We are DDOR-Garant a.d. Beograd, voluntary pension fund management company.

Since 2006. the only thing we have been dealing with is delivering the premium service for our members in providing secure private pensions.

We take care of over 79.000 members, successfully manage over 64 million euros of assets in two pensions funds, DDOR-Garant Ekvilibrio & DDOR-Garant Štednja.

We understand that security is very important. That is the reason why we have conservative investment policy in both of our pensions funds.

Save responsibly for your employees’ more secure future with significant tax reliefs.

Private pension is the only benefit that your employees will surely use!

e: aleksandar.drazovic@garant-penzije.eu
p: +381 11 30 36 142

m: +381 62 239 453

Wills Tower Watson je globalna kompanija za pružanje usluga u vezi sa upravljanjem ljudima, rizicima i kapitalom. U delu poslovanja koji je vezan za tržište osiguranja, WTW je jedan od globalnih lidera u posredovanju u osiguranju, savetovanju osiguravajućih kompanija, kao i obezbeđivanju benefita za zaposlene.

Ono što nas izdvaja od konkurencije na globalnom nivou su pristup rada zasnovan na podacima i analitičnosti, korišćenje najmodernijih softverskih alata i aktivan pristup prilagođavanja tržišnim promenama. U Srbiji je WTW direktno prisutan kroz društvo za posredovanje u osiguranju, koje je u 2021. godini proslavilo 10 godina uspešnog rada.

Naše konkurentske prednosti u odnosu na lokalnu konkurenciju su izuzetno posvećen i dinamičan tim, koji pritom poseduje multidisciplinarna iskustva i u svom radu aktivno koristi najsavremenije alate za upravljanje rizicima i obezbeđivanje benefita zaposlenima. U delu konsaltinga za kompenzacije i istraživanje tržišta benefita WTW je indirektno prisutan kroz Rewards Data and Software tim iz Belgije.

WTW je jedan od globalnih lidera u posredovanju u osiguranju poslovanja svojih klijenata (imovina, odgovornost, vozila, roba u transportu itd), ali  i njihovih najvažnijih resursa – zaposlenih (dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja, kolektivno životno osiguranje itd).

Located in downtown Dorćol, an urban crossroads of cultures and styles, Mona Plaza is the largest convention center in the old part of town. You can book your stay in one of the 170 rooms and suites overlooking the most beautiful parts of the Serbian capital.

In addition to the large multifunctional convention and exhibition area of over 2000 m², the hotel also includes a cafeteria with a wide range of chocolate treats, a restaurant, a bar, wellness and fitness center and a two-level underground parking lot.

Our cafeteria is located at the site where the first Serbian chocolate factory stood more than a century ago. We have retained the sweet past and industrial elements, combined them with urban design and created a place where unique experiences are made.

a: Cara Uroša 62-64, Beograd, Srbija
e
: nikola.velenderic@monaplaza.com

Back to top button