Dobro došli na HR Marketplace:
Benefiti

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Pozivamo Vas da svoje zaposlene i poslovne partnere uvedete u jedan potpuno novi i drugačiji vid druženja, sportske rekreacije i jačanja timskog duha. U našim objektima realizujemo održavanje različitih vidova skupova i obeležavanja značajnih događaja i poslovnih uspeha, uz dobar provod i zabavu.

Na pet lokacije u BG i NS, sa audio-vizuelno opremljenim prostorima površine od preko 1.000 m2 i kapaciteta 150-200 ljudi organizujemo različite sadržaje: 
– Team Building-e
– Promocije
– Prezentacije
– Seminare  
Hrana, piće i dodatni sadržaji: bilijar, pikado… samo upotpunjuju ceo događaj.

Kuglanje je sportsko-rekreativna aktivnost jednako namenjena svima i bez potrebe da ste u fit formi. U sebi nosi dozu zabave i druženja koje prožima takmičarski momenat, ojačava komunikaciju i timski duh u sjajnoj atmosferi, a to je upravo 
onaj osećaj koji svi naši posetioci ponesu sa sobom nakon TB-a. Žabac Bowling je ne samo centar dobre zabave, već i izvor pozitivne energije, pravi „plug-in“ za vaše baterije, mesto gde se spajaju posao i druženje, zabava i opuštanje. Vidimo se 🎳.
5% na zakup staze
10% na zakup celog prostora
 

Zahvaljujući lokaciji na samo par minuta laganog hoda od Trga bana Josipa Jelačića, idealno je pozicioniran za sve Vas  koji cijenite blizinu povijesne jezgre grada. U blizini je Zagrebačka katedrala, gornji grad i Crkva sv. Marka, galerija Klovićevi dvori, Muzej Grada Zagreba, Kula Lotrščak….

Hotel Academia (****) se nalazi u samom centru Zagreba, na adresi Tkalčićeva 88. Hotel raspolaže sa  53 moderno uređene smještajne jedinice (51 dvokrevetna soba te 2 junior suita s hidromasažnim kadama). Hotelski  sadržaji  osim smještajnih kapacitea sastoje se od 2  multifunkcionalne dvorane za organizaciju poslovnih i svečanih događanja, te meeting room za manje korporativne sastanke. U prizemlju hotela se nalazi  trgovački centar. Gosti na raspolaganju imaju  podzemnu garažu na 2 etaže. Pristup hotelu omogućen je i autobusima uz mogućnost zadržavanja da gosti nesmetano napuste autobus ili se u isti ukrcaju.

Smještajni kapaciteti

Sve hotelske sobe su dvokrevetne, od čega 13 twin te 38 double.  Sobe su moderno uređene, prostrane i vrhunske kvalitete. Naši dragi gosti mogu izabrati sobu s pogledom na Tkalčićevu ili na vrt.  Također, raspolažemo sa šest soba s terasama i prekrasnim pogledom na grad,  idealne također za pušače ili vlasnike ljubimaca. Na izbor Vam stoje sobe sa kadom ili walk in tušem.

Osim soba, u ponudi  su I 2 junior suita sa prostranim kupaonicama u kojima je walk in tuš i hidromasažna kada. Jedan od junior suita ima i prostranu terasu s pogledom na Tkalčićevu ulicu.

Poslovna događanja i proslave / kongresi, radionice, edukacije,  vjenčanja/

Dvorana

Površina m²

         Kino    postav

Učionica

U postav

Sastanci

Banket

Dnevno svjetlo

Gloria

443 m²

              230-250

70

70

45

250

Ne

Grazia

260 m²

               80-100

30

40

30

120

Ne

Meeting room

30 m²

                 20

n/a

14

15

n/a

Da

Kongresne dvorane u centru Zagreba savršeno su mjesto Vaših poslovnih susreta.Dvorane smještene na prvom katu hotela pogodne su za sve vrste događaja u čijoj će Vam organizaciji pomoći naše srdačno i stručno osoblje. U moderno uređenim i opremljenim  dvoranama uz bogati izbor hrane i pića, te visoku profesionalnost osoblja iza kojeg stoji organizacija mnogobrojnih domaćih i međunarodnih događaja, svaki će Vaš event biti na visoko profesionalnoj visini.

GLORIA

Dvorana Gloria, je naša najveca je dvorana, idealna je za sve vrste događaja, od kongresa,  konferencija. stručnih skupova pa tako i  svečanih banketa, proslava, domjenaka.  Ispred same dvorane koja ima i izlaz na terasu za pušače, nalazi se lobby bar za organizaciju prijema, pauza za kavu.

GRACIA

Dvorana Grazia sa pripadajućom tehnničkom opremom je pogodna je za odrzavanje manjih kongresa, prezentacija, radionica, edukacija ili korporativnih sastanaka.
Prostor ispred dvorane može se koristiti za organiazciju prijema i registracije, pauza za kavu, izložbenog prostora i slično.

MEETING ROOM

soba za manje poslovne  sastanke  sastanke i radionice manjeg opsega

TEHNICKA OPREMA:
Projektor, platno, ozvučenje, bežični mikrofoni , flip chart, govornica, speed WIFI.

Ostala tehnička oprema dostupna je na upit.

GASTRONOMIJA

Zahvaljujući idejama kreativnih kuhara, nudimo Vam potpuno drugačiji doživljaj hrane uz bogatu ponudu jela i pića orijentiranu na male domaće prizvođače hrane. Catering je u potpunosti proizvod naše kuhinje i naših kreativnih kuhara i slastičara.Uz bogat izbor radnih ručaka i / ili večera, pauza za kavu  u ponudi imamo i širok izbor menu-a za  domjenke, svečane večere te ostala poslovna i neformalna događanja.

Hotel Academia

Tkalčićeva 88, Zagreb 10000

+385 1 4550046      

prodaja@hotelacademia.hr

+385 1 4593 803

Wine and Spa Creative Executive Retreat program je nastao u želji da se u jedinstvenoj atmosferi
grada Vršca i vinskog sela Gudurica obezbedi izlazak iz ritma redovnih obaveza i uobičajenog
poslovnog ambijenta i stvore uslovi za oslobađanje kreativne energije. Do sada smo organizovali na
desetine cikličnih sastanaka, gde se program pokazao kao dobra praksa, obezbeđujući produktivan
rad i odličan tim bilding. To nam je dalo dodatnu motivaciju da naše pozitivno iskustvo podelimo i sa
drugima, i ponudimo jedinstveni proizvod od vrednosti: zonu gde ćete u kreativnom okruženju
donositi važne strateške odluke, postavljati ciljeve ali i podstaći veće angažovanje i zadovoljstvo
vaših zaposlenih. Za samo sat vremena iz Beograda stiže se u grad Vršac i u jedinstveni ambijent
Zone Optimizma i Porodične vinarije Orlić koje su za vas pripremile program “48h kreativnog
povlačenja u inspirativno okruženje”. Naš tim koji, između ostalog, čine i HR profesionalci, osmislio
je program u trajanju od 48h, predviđen za rad, ali i relaksaciju i druženje, a od usluga vam nudimo

ono po čemu smo prepoznatljivi: vinski i SPA turizam.

Trg Pobede 3, 26300 Vršac

tel: +381 60 4040 645

mail: office@zonaoptimizma.rs

Karbon: moderan prostor za događaje

Karbon, smešten u bližem centru Beograda, predstavlja savršen i autentičan prostor za organizovanje svih vrsta događaja.

Ono što izdvaja Karbon je moderan, sveden i funkcionalan dizajn, koji omogućava klijentu da prostor prilagodi, dekoriše i brendira po potrebi. Bilo da ste fizičko ili pravno lice, možete iznajmiti naš prostor za različite namene: privatne proslave, korporativne proslave, kulturno-umetničke manifestacije, modne revije, konferencije, snimanje spotova i editorijala i još mnogo toga.

U sklopu event centra nalazi se veliki ulazni hol sa garderobom, sala od 360 m2 sa šankom, toaleti (muški, ženski, invalidi), kuhinja, privatni apartman i servisne prostorije. Objekat je urađen u skladu sa svim zakonskim propisima, raspolaže najsevremenijom protivprovalnom i protivpožarnom zaštitom. Našim klijentima na raspolaganju je kompletan inventar: banket pravougaoni i okrugli stolovi i stolice kao i barski stolovi i stolice. Posebnu pažnju posvetili smo klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen.

Različite varijacije postavke scenografije i rasvete dozvoljavaju nam da se poigravamo sa maštom i da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost.
Karbon event centar
Severni bulevar 6a, Beograd
+381628639697

Regent Porto Montenegro je luksuzni 5* hotel koji se nalazi u srcu Porto Montenegro marine. Arhitekturom koja je inspirisana brojnim venecijanskim palatama širom Boke Kotorske, hotel se savršeno uklapa u ovu regiju koja je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Hotel nudi 175 smještajnih jedinica podijeljenih u 3 krila: Venezia, Aqua i Baia. Sve smještajne jedinice nude zadivljujući pogled na zaliv i veličanstvene planine koje okružuju Tivat.

Gastronomska ponuda hotela obuhvata četiri restorana i barova, i to: restoran Murano, Gourmet Corner, Onyx Bar by Beluga i Pool Bar.

 

Dobro poznati Regent Spa centar je luksuzna oaza mira koja nudi širok izbor tretmana, a obuhvata: 3 sobe za tretmane, tuš doživljaja, saunu, parno kupatilo i hammam, teretanu, unutrašnji bazen sa đakuzijem, spoljni bazen, kao i Pool Club sa 2 infinity bazena i 2 bazena za djecu.

Hotel ima međunarodnu reputaciju visoko luksuznog hotela zahvaljući besprekornoj usluzi i prepoznatljivom Regent gostoprimstvu kojima odiše svaki kutak hotela.

Benefiti.rs su one-stop-shop platforma koja omogućava kompanijama da svojim zaposlenima pruže mogućnost da u datom budžetu, na mesečnom nivou, iz najšire moguće lepeze (preko 100 benefita) samostalno izaberu kombinaciju benefita koji njima najviše odgovara.

Ključne vrednosti koje vam platforma donosi:

  • Ušteda vremena i novca – platforma u potpunosti digitalizuje i automatizuje proces pružanja benefita, gde se kompanija klijent više ne bavi nabavkama, pregovorima, plaćanjima, logistikom i administracijom isporuke benefita sa svakim pružaocem posebno, već su svi oni već dostupni sa svojim uslugama i cenama koje su povoljnije od tržišnih.
  • Pravna i poreska sigurnost – za svaki od benefita dostupnih na platformi je unapred izračunata odgovarajuća poreska stopa, automatski prilagođena pojedinom zaposlenom, a sve u skladu sa važećim poreskim propisima u Republici Srbiji.  
  • One-stop-shop koncept – ukupna vrednost benefita će biti obračunata i plaćena samo kroz jedan račun, koji ne može da pređe maksimalni budžet unapred postavljen od strane klijenta.
  • Zadovoljniji i angažovaniji zaposleni – u celom procesu, ključni su zaposleni, koji na jednostavan način dobijaju mogućnost izbora i personalizacije. Fokus je stavljen na one kategorije benefita koje su se pokazale da imaju najpozitivniji uticaj na zaposlene, a to su: zdravlje, porodica, profesionalni razvoj i karijera i mobilnost.
  • 10% popusta na pretplatu za korišćenje platforme Benefiti.rs u periodu od 12 meseci

einfo@benefiti.rs

Obezbedite vašim zaposlenima FitPass članarinu koja pruža jedinstveni sistem benefita za sport i rekreaciju. Jedna članarina daje pristup stotinama najboljih teretana, fitnes studija, bazena i sportskih centara za vaše zaposlene širom Srbije.

FitPass podržava kompanije koje brinu o fizičkom i mentalnom zdravlju svojih zaposlenih, tako što im nudi posebne cene na osnovu broja FitPass članarina za koje su zainteresovani. Kupovina članarine je investicija u vaše zaposlene, u njihov aktivniji i zdraviji način života koji vodi povećavanju produktivnost i lojalnost.

e: salesdepartment@fitpass.rs

a: Bulevar vojvode Bojovića 8.

First and only Online Art School in this region, which has been enrolled by more than 500 participants since December 2020.

The Online Art School does not have Zoom meetings. We have all recorded video workshops in one place and participants simply, with unique codes, get access to the entire, selected course (decoupage, jewelry making, knitting, crocheting and wool felting).

We save time for employed women who want to have creative hobbies and relieve stress brought on by their daily obligations.

If you represent a company that promotes business by caring for employees, if you understand the importance and impact of art therapy on realizing the full creative and business potential of an individual, free to contact us and find out how we can help you.

Marsh d.o.o. je deo Marsh & McLennan grupe, najvećeg svetskog savetnika za rizike i posrednika u osiguranju i reosiguranju. U Srbiji smo prisutni više od 17 godina i pratimo naše klijente na putu upravljanja rizikom zajedno sa sestrinskom kompanijom Mercer – jednom od najvećih konsultantskih kompanija u oblasti ljudskih resursa u svetu. Specijalizovani smo za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomažemo našim klijentima u zaštiti svoje imovine, svog poslovanja i onog najvažnijeg: svojih zaposlenih.

Jedan od naših ključnih ciljeva je da pomognemo srpskim kompanijama da povežu strategiju benefita svojih zaposlenih sa najnovijim trendovima, kako lokalno tako i na regionalnom nivou i da optimiziramo predloge za benefite zaposlenih što stvara produktivne zaposlene.

Našim klijentima pružamo izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajamo privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao “top benefit”, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

  • Marsh je specijalizovan za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomaže svojim klijentima u zaštiti njihove imovine, poslovanja i onog najvažnijeg: zaposlenih. Svojim klijentiima pružaju izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajaju privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao „top benefit“, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

We are DDOR-Garant a.d. Beograd, voluntary pension fund management company.

Since 2006. the only thing we have been dealing with is delivering the premium service for our members in providing secure private pensions.

We take care of over 79.000 members, successfully manage over 64 million euros of assets in two pensions funds, DDOR-Garant Ekvilibrio & DDOR-Garant Štednja.

We understand that security is very important. That is the reason why we have conservative investment policy in both of our pensions funds.

Save responsibly for your employees’ more secure future with significant tax reliefs.

Private pension is the only benefit that your employees will surely use!

e: aleksandar.drazovic@garant-penzije.eu
p: +381 11 30 36 142

m: +381 62 239 453

Wills Tower Watson je globalna kompanija za pružanje usluga u vezi sa upravljanjem ljudima, rizicima i kapitalom. U delu poslovanja koji je vezan za tržište osiguranja, WTW je jedan od globalnih lidera u posredovanju u osiguranju, savetovanju osiguravajućih kompanija, kao i obezbeđivanju benefita za zaposlene.

Ono što nas izdvaja od konkurencije na globalnom nivou su pristup rada zasnovan na podacima i analitičnosti, korišćenje najmodernijih softverskih alata i aktivan pristup prilagođavanja tržišnim promenama. U Srbiji je WTW direktno prisutan kroz društvo za posredovanje u osiguranju, koje je u 2021. godini proslavilo 10 godina uspešnog rada.

Naše konkurentske prednosti u odnosu na lokalnu konkurenciju su izuzetno posvećen i dinamičan tim, koji pritom poseduje multidisciplinarna iskustva i u svom radu aktivno koristi najsavremenije alate za upravljanje rizicima i obezbeđivanje benefita zaposlenima. U delu konsaltinga za kompenzacije i istraživanje tržišta benefita WTW je indirektno prisutan kroz Rewards Data and Software tim iz Belgije.

WTW je jedan od globalnih lidera u posredovanju u osiguranju poslovanja svojih klijenata (imovina, odgovornost, vozila, roba u transportu itd), ali  i njihovih najvažnijih resursa – zaposlenih (dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja, kolektivno životno osiguranje itd).

Located in downtown Dorćol, an urban crossroads of cultures and styles, Mona Plaza is the largest convention center in the old part of town. You can book your stay in one of the 170 rooms and suites overlooking the most beautiful parts of the Serbian capital.

In addition to the large multifunctional convention and exhibition area of over 2000 m², the hotel also includes a cafeteria with a wide range of chocolate treats, a restaurant, a bar, wellness and fitness center and a two-level underground parking lot.

Our cafeteria is located at the site where the first Serbian chocolate factory stood more than a century ago. We have retained the sweet past and industrial elements, combined them with urban design and created a place where unique experiences are made.

a: Cara Uroša 62-64, Beograd, Srbija
e
: nikola.velenderic@monaplaza.com

Back to top button