Dobro došli na HR Marketplace:
Benefiti

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Benefiti.rs su one-stop-shop platforma koja omogućava kompanijama da svojim zaposlenima pruže mogućnost da u datom budžetu, na mesečnom nivou, iz najšire moguće lepeze (preko 100 benefita) samostalno izaberu kombinaciju benefita koji njima najviše odgovara.

Ključne vrednosti koje vam platforma donosi:

 • Ušteda vremena i novca – platforma u potpunosti digitalizuje i automatizuje proces pružanja benefita, gde se kompanija klijent više ne bavi nabavkama, pregovorima, plaćanjima, logistikom i administracijom isporuke benefita sa svakim pružaocem posebno, već su svi oni već dostupni sa svojim uslugama i cenama koje su povoljnije od tržišnih.
 • Pravna i poreska sigurnost – za svaki od benefita dostupnih na platformi je unapred izračunata odgovarajuća poreska stopa, automatski prilagođena pojedinom zaposlenom, a sve u skladu sa važećim poreskim propisima u Republici Srbiji.  
 • One-stop-shop koncept – ukupna vrednost benefita će biti obračunata i plaćena samo kroz jedan račun, koji ne može da pređe maksimalni budžet unapred postavljen od strane klijenta.
 • Zadovoljniji i angažovaniji zaposleni – u celom procesu, ključni su zaposleni, koji na jednostavan način dobijaju mogućnost izbora i personalizacije. Fokus je stavljen na one kategorije benefita koje su se pokazale da imaju najpozitivniji uticaj na zaposlene, a to su: zdravlje, porodica, profesionalni razvoj i karijera i mobilnost.
 • 10% popusta na pretplatu za korišćenje platforme Benefiti.rs u periodu od 12 meseci

einfo@benefiti.rs

Marsh d.o.o. je deo Marsh & McLennan grupe, najvećeg svetskog savetnika za rizike i posrednika u osiguranju i reosiguranju. U Srbiji smo prisutni više od 17 godina i pratimo naše klijente na putu upravljanja rizikom zajedno sa sestrinskom kompanijom Mercer – jednom od najvećih konsultantskih kompanija u oblasti ljudskih resursa u svetu. Specijalizovani smo za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomažemo našim klijentima u zaštiti svoje imovine, svog poslovanja i onog najvažnijeg: svojih zaposlenih.

Jedan od naših ključnih ciljeva je da pomognemo srpskim kompanijama da povežu strategiju benefita svojih zaposlenih sa najnovijim trendovima, kako lokalno tako i na regionalnom nivou i da optimiziramo predloge za benefite zaposlenih što stvara produktivne zaposlene.

Našim klijentima pružamo izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajamo privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao “top benefit”, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

 • Marsh je specijalizovan za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomaže svojim klijentima u zaštiti njihove imovine, poslovanja i onog najvažnijeg: zaposlenih. Svojim klijentiima pružaju izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajaju privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao „top benefit“, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

House of Benefits (HoB) je prva platforma fleksibilnih benefita u Srbiji. Osnovni koncept platforme je podeljen u tri različita odeljka:

 1. Fleksibilni benefiti (Flex benefits)
 2. Fiksni benefiti (Core benefits)
 3. Specijalne ponude (Voluntary benefits)

Platforma House of Benefits (HoB) razvije je u cilju pružanja usluga obezbeđivanja posebnih pogodnosti zaposlenima od strane poslodavaca, na taj način što zaposleni korišćenjem svojih naloga pristupaju platformi i vrše izbor različite robe, odnosno usluga, ponuđenih na platformi (web verziji ili mobilnoj aplikaciji), odnosno korišćenjem NFC kartica u prodajnim mestima kod Partnera (tamo gde su HoB čitači NFC kartica instalirani), a u novčanom iznosu, bužetu, koji je odobrio poslodavac. Posetite “landing page” za više informacija.

 • 10% za implementaciju modela fleksibilnih beneficija za zaposlene kroz House of Benefits platformu.
 • 20% na HR konsultantske usluge – assessment sistema kompenzacija i beneficija i konsultantski projekti za unapređenje sistema nagrađivanja od strane najboljih stručnjaka iz ove oblasti.
 • Besplatan assessment, konsalting i brokeraža osiguranja zaposlenih (sa fokusom na privatno zdravstveno osiguranje) od strane najboljih stručnjaka iz ove oblasti.

a: Majdanska Čukarica 16, Beograd, Srbija
e: office@hob.rs
m: 064 2493 032

Naša vizija je da stvorimo mogućnost da svaki poslovni čovek 21. veka, koji je pod stresom i prepun obaveza,
koji se neredovno i nepravilno hrani, može sebe da vrati u stanje tela i duha u kom se oseća zdravo, relaksirano,
energično i da svaki naš klijent oseća vrhunsko psihofizičko zadovoljstvo, ne samo dok je u našem wellness
klubu, već i dugo nakon što iz njega ode.

Želimo da pružimo svakome mogućnost da iz korena promeni svoje navike i nezdravi životni stil, i uz minimalni
napor i izdvajanje malo vremena postigne maksimalne rezultate u nastojanju da se oseća dobro.

Vizija nam je da svaki naš gost oseti Wellness u svom telu i duhu, živi zdravo, doživi osećaj sreće,
rasteterećenosti i blagostanja.

a: Vladimira Popovića 6B/39, 11070 Beograd
e: office@saruna.rs
m: +381 60 3358 770

Back to top button