Dobro došli na HR Marketplace:
E-learning

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

LQ već 15 godina donosi svesnost i transformaciju u život lidera i organizacija. Strateški su partneri velikog broja kompanija širom regiona u razvoju zaposlenih, kulture i menadžment sistema, istovremeno koristeći inovativne metode učenja u poslovnom okruženju.

Velika snaga leži i u svetskim alatima za razvoj: AoEC, Hogan assessment i Axonify – globalnim liderima u području coachinga, assessmenta i digitalnog učenja. LQ tim gradi kulturu dijaloga i samorazvoja kroz treninge, coaching, mentoring i assessment.

Axonify je e-learning platforma specijalizovana za frontline zaposlene. Axonify je komunikacijski, edukacijski, motivacijski i performance alat.

  • 10% popusta na coaching Akademiju

e: zorana.kicic@lq.rs

Formatura klijentima nudi kompletan paket usluga za e-učenje u biznis okruženju.

eGO! je nagrađivano cloud rešenje za e-učenje namenjeno internoj edukaciji kompanija, udruženjima sa kontinualnom edukacijom i ostalim entitetima koji žele da unaprede edukaciju uz značajnu uštedu svih resursa.

Naše rešenje nudi lokalne jezike, domaću podršku, praćenje poslovnih procesa klijenata, kao i cenu prilagođenu domaćem tržištu.

Formatura klijentima nudi i uslugu produkcije video materijala, a u bliskoj budućnosti će ponuditi i rešenje za vebinare sa interfejsom i podrškom na lokalnim jezicima.

a: Omladinskih brigada 152/23, Beograd, Srbija 11070
e: info@formatura.rs

Generation Zeal pruža klijentima podršku u procesu uspostavljanja sistema digitalnog razvoja, savetovanjem o primeni mentorskih procesa, internom prenošenju znanja, kao i stvaranju sadržaja za digitalno učenje.

Skillsoft platforma je prvi korak za Generation Zeal, samo mali uvod u digitalni svet koji počinju da grade u regionu.

  • 10% popusta za sve nove korisnike Business Skills, Digital Transformation i Leadership Development by MIT programa u okviru Skillsoft platforme za digitalno učenje i profesionalni razvoj.
  • 15% popusta za sve nove korisnike u okviru Skillsoft platforme za digitalno učenje i profesionalni razvoj, ukoliko je broj korisnika veći od 50.

a: Vitezova Karađorđeve zvezde 50, Beograd
e: office@generation-zeal.com

Back to top button