Dobro došli na HR Marketplace:
HR Outsourcing

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

HR Xcel pruža jedinstvenu, optimizovanu, brzu i kvalitetnu HR uslugu, kreiranu za potrebe svakog klijenta.

Tim iskusnih profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom rada na polju strateškog HR, razvoja organizacija, timova i pojedinaca nudi različite programe. Neki od njih su:

People Excellence

Postanite strateški HR, osnažite sebe, svoj tim, uvežite biznis i HR Strategiju, postavite EVP, naučite iz najboljih iskustava kako da postavite i implementirate održive programe za privlačenje i zadržavanje talenata.

Organizaciona kultura

Primenite metodologiju koju koriste najbolje kompanije u svetu. Izmerite kulturu kroz samo jedan pokazatelj i uvežite kulturu sa rastom prometa i profita.

HR outsourcing

Naš tim nudi profesionalni outsourcing kompletne HR funkcije.

  • People Excellence: Postanite strateški HR, osnażite sebe, svoj tim, uveżite biznis i HR Strategiju, postavite EVP, naučite iz najboljih iskustava kako da postavite i implementirate održive programe za privlačenje i zadržavanje talenata.
  • Organizaciona kultura: Primenite metodologiju koju koriste najbolje kompanije u svetu. Izmerite kulturu kroz samo jedan pokazatelj i uvežite kulturu sa rastom prometa i profita.
  • HR outsourcing: Njihov tim vam nudi profesionalni outsourcing kompletne HR funkcije.

e: office@hr-plus.rs
m: 066 881 00 22

Balance Consulting pruža podršku klijentima kroz partnerstvo u oblasti HR i rada sa ljudima:

  • Rent-a-HR – inovativan koncept razvoja organizacije i pristup upravljanju ljudskim resursima. Naši HR konsultanti rade na uspostavljanju HR funkcije ili pružaju podršku u pojedinim HR procesima (selekcija najboljih kandidata, razvojne procene zaposlenih i kreiranje razvojnih programa…)
  • kroz trening i coaching podržavamo razvoj potencijala svakog pojedinca, sa priznatim rezultatima
  • podrška mentalnom zdravlju zaposlenih – posebno kreiran program od strane naših psihoterapeuta, psiholoških savetnika, sertifikovanih cocah-eva, savetnika za roditelje…

Od 2008. godine Balance tim je sačinjen od stručnjaka u razlilčitim oblastima upravljanja ljudskim resursima (psihologa, ekonomista, pravnika) sa iskustvom u menadžmentu i organizacijama.

  • Individualne konsultacije za zaposlene roditelje u okviru programa Kompas vaspitanja.
  • Individualni i timski coaching balanced coaching & Integracija sa new normal.
  • Procena i razvoj timova.

a: Milovana Glišića, 42 34000 Kragujevac, Srbija
e: office@balance.rs
m: 063 844 37 27

Back to top button