Dobro došli na HR Marketplace:
Mentalno i fizičko zdravlje zaposlenih

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Balance Consulting pruža podršku klijentima kroz partnerstvo u oblasti HR i rada sa ljudima i daje odgovor na pitanje kako da imate visoku produktivnost u zadovoljne i motivisane zaposlene.

Od 2008. godine Balance tim je sačinjen od stručnjaka u razlilčitim oblastima upravljanja ljudskim potencijalom sa iskustvom u različitim industrijama, u čijem sastavu posluje i psihološko savetovalište Psihum (psihum.com)

Well-being programi

  • podrška mentalnom zdravlju zaposlenih (telefonska podrška, psihoterapija, webinari…)
  • podrška zaposlenim roditeljima (individualne konsultacije, video program, online grupne radionice, webinari…)

a: Milovana Glišića, 42 34000 Kragujevac, Srbija
e: office@balance.rs
m: 063 844 37 27

Andre i Vesna van Kempen vode Bujoo Education, sa glavnim fokusom na uvođenje mentalnog  fitnesa u organizacije na Balkanu i šire.

Mi nudimo obuke  različitih naučno priznatih metoda zasnovanih na majndfulnesu (svesnoj pažnji) koje razvijaju otpornost i poboljšavaju emocionalnu inteligenciju sa ciljem jačanja i negovanja zdravih odnosa unutar vašeg tima. Mental fitness nudimo virtuelno, lično i uklopljeno u širok spektar tema i struktura, prilagođenih vašim potrebama i pogodnih za svaki budžet.

Svoje iskustvo i znanje delimo kroz:

– Radionice i vebinare

– Tim bilding događaje

– Mobilna aplikacija za mentalni  fitnes

– DIY Training box

– Online kurseve 

– Edukacije  prilagođene vašim potrebama 

Atria Group je internacionalna kosultantska kompanija sa misijom da svojim klijentima obezbedi najbolja moguća rešenja, kako u oblasti razvoja liderstva, tako i u oblastima profesionalnog i ličnog razvoja. Osnova poslovanja kompanije Atria Group su profesionalni treninzi i koučing programi potkrepljeni ekspertizom iz oblasti liderstva, efektivne komunikacije, prezentacijskih veština, kao i biznis koučinga.

 Kroz upotrebu različitih alata za procenu ova kompanija pruža podršku svojim klijentima pri merenju potreba za razvojnim aktivnostima i uticaja istih na njihovo poslovanje. Kroz partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama za razvoj i procenu zaposlenih, internacionalnom i lokalnom tržištu, Atria Group obezbeđuje vrhunske programe i stručne konsultante koji su spremni da odgovore na jedinstvene potrebe klijenata.

  • 5% na aktuelne cene otvorenih treninga (fizička lica).
  • 10% na aktuelne cene otvorenih treninga za korporativne klijente koji pošalju 3 i više učesnika.

a: Bulevar kralja Aleksandra 219/II Belgrade Serbia
e: office@atria.rs
m: 060 029 0021

Obezbedite vašim zaposlenima FitPass članarinu koja pruža jedinstveni sistem benefita za sport i rekreaciju. Jedna članarina daje pristup stotinama najboljih teretana, fitnes studija, bazena i sportskih centara za vaše zaposlene širom Srbije.

FitPass podržava kompanije koje brinu o fizičkom i mentalnom zdravlju svojih zaposlenih, tako što im nudi posebne cene na osnovu broja FitPass članarina za koje su zainteresovani. Kupovina članarine je investicija u vaše zaposlene, u njihov aktivniji i zdraviji način života koji vodi povećavanju produktivnost i lojalnost.

e: salesdepartment@fitpass.rs

a: Bulevar vojvode Bojovića 8.
Back to top button