Dobro došli na HR Marketplace:
Print i marketing usluge

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Koncept nam kom se uglavnom gradi Jovsic Printing Centar je da svim klijentima obezbedi rešenje koje će zadovoljiti sve njihove potrebe koje su vezane za štampanje. Nemogući zahtevi i nepremostivi rokovi za nas ne postoje, naš cilj je da nastavimo da pravdamo poverenje koje nam je toliko kompanija ukazalo u protekle 24 godine. Ono što nas izdvaja na domaćem i međunarodnom tržištu je naš uspeh u pružanju klijentima konzistentnih proizvoda koji ispunjavaju svetske standarde. Naš profesionalni tim je spreman da u svako doba da originalne konceptualne ideje, kao i da ih realizuje u najkraćem vremenskom periodu.

  • 10% popusta za kese
  • 10% popusta za luksuzne kutije
  • 10% popusta za tvrde fascikle

a: Patrijarha Dimitrija 53, 11090 Beograd, Rakovica
e: info@jpc-jovsic.com
m: 065 82 82 808

Jooble je zastupljen u 71 zemlji i dostupan je na 24 jezika. Jooble je 2015. godine zauzeo 32. mesto na listi od 50 najposjećenijih web mesta za traženje posla.

Što se tiče 2018. godine, Jooble je na 3. mestu među najatraktivnijim tehnološkim kompanijama za koje treba raditi u Ukrajini, prema istraživanju MC.Today.

U 2019. godini kompanija je dostigla dnevnu publiku od 2 miliona posetioca.

  • Besplatno postavljanje i pretraga oglasa na agregatoru svih oglasa za poslove

edanijela.stojakovic@jooble.com

Back to top button