Dobro došli na HR Marketplace:
Print i marketing usluge

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

Info Media Group part of the regional OOH Group, has introduced to the Serbian market bus advertising as an improved version of already established service and communication channel, adapted to meet the needs of the local market. We have access to a unique national network of public transport vehicles with wide portfolio of individual services, supported by regional experience and expertise, and a professional local team.

We are constantly working on bringing new technolggies and innovations in bus advertising and public transportation alltogether with partners and 500+ clients.

We are… „Always on the road, bringing customers to your business!“

Koncept nam kom se uglavnom gradi Jovsic Printing Centar je da svim klijentima obezbedi rešenje koje će zadovoljiti sve njihove potrebe koje su vezane za štampanje. Nemogući zahtevi i nepremostivi rokovi za nas ne postoje, naš cilj je da nastavimo da pravdamo poverenje koje nam je toliko kompanija ukazalo u protekle 24 godine. Ono što nas izdvaja na domaćem i međunarodnom tržištu je naš uspeh u pružanju klijentima konzistentnih proizvoda koji ispunjavaju svetske standarde. Naš profesionalni tim je spreman da u svako doba da originalne konceptualne ideje, kao i da ih realizuje u najkraćem vremenskom periodu.

  • 10% popusta za kese
  • 10% popusta za luksuzne kutije
  • 10% popusta za tvrde fascikle

a: Patrijarha Dimitrija 53, 11090 Beograd, Rakovica
e: info@jpc-jovsic.com
m: 065 82 82 808

Back to top button