Dobro došli na HR Marketplace:
Razvoj biznisa

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

LQ već 15 godina donosi svesnost i transformaciju u život lidera i organizacija. Strateški su partneri velikog broja kompanija širom regiona u razvoju zaposlenih, kulture i menadžment sistema, istovremeno koristeći inovativne metode učenja u poslovnom okruženju.

Velika snaga leži i u svetskim alatima za razvoj: AoEC, Hogan assessment i Axonify – globalnim liderima u području coachinga, assessmenta i digitalnog učenja. LQ tim gradi kulturu dijaloga i samorazvoja kroz treninge, coaching, mentoring i assessment.

BOOM je dio LQ usluga namijenjen razvoju malih i srednjih kompanija. To je sistem svakodnevnog funkcioniranja male i srednje kompanije. Namijenjen je malim i srednjim kompanijama koje koje žele:

 • minimizirati stihijski način rada
 • uvesti strukturu, disciplinu i transparentnost
 • vlasnicima koji žele delegirati deo operativnih zadataka na svoj tim uz kontinuirano praćenje aktivnosti
 • svima koji žele stvoriti samo-organizirajuću firmu u kojoj će ih njihovi zaposleni oduševiti, a oni sami će imati više vremena za sebe.
 • 10% popusta na coaching Akademiju

e: zorana.kicic@lq.rs

TIM Centar je konsultantska kuća za ljudske resurse, osnovana 2005. godine, koja u svom sastavu ima 15 stalnih konsultanata, specijalizovanih za pojedine HR oblasti. Zahvaljujući tome možemo da zaokružimo kompletnu HR podršku za kompanije – od zapošljavanja, preko edukacije i psihološke podrške zaposlenima, do različitih konsultantskih projekata. Cenimo struku, znanje i posvećenost. Važna nam je inovativnost, zato sami kreiramo svoja rešenja. Takav pristup nam daje mogućnost da svoje usluge krojimo i prekrajamo dok ne dođemo do najboljeg mogućeg rešenja za svaku pojedinačnu situaciju.

 Volimo posao koji radimo, volimo svoj TIM i želimo da inspirišemo druge da razmišljaju na taj način. Sve ovo smo sumirali u našu misiju: Mi pružamo usluge visokog kvaliteta iz domena primenjene psihologije kako bismo ljudima učinili život boljim i lepšim.

 • People Analytics projekti – Kako da dokažete da HR donosi profit kompaniji? Kroz PA projekte možete dobiti precizne odgovore na ključna biznis pitanja, koji će vaše ljude i biznis voditi ka napretku i profitu.
 • Blended learning pristup učenju! Omogućili su vam da obučavate svoje zaposlene kroz online platformu u cilju efikasne, temeljne i udobnije obuke.

a: Svetozara Miletića 32, Novi Sad
e: office@timcentar.rs
m: 065 661 5812

Nabavna akademija je stručna edukacija iz nabave u 3 modula koji sadrže najnovije svjetske trendove te praktične alate i konkretne primjere za smanjenje troškova i višu kvalitetu procesa nabave i opskrbe. Program jača 5 ključnih kompetencija za djelatnike nabave: planiranje nabave, selekcija dobavljača i pregovaranje, proces naručivanja, upravljanje zalihama i kontinuirano poboljšanje u nabavi. Krajnji cilj je transformirana nabava koja donosi veće zadovoljstvo kupaca i bolji uspjeh poduzeća na tržištu. Ovaj program organizujemo i inhouse prema zahtevima klijenata.

 • Sve kompanije koje se odluče za in house Nabavnu akademiju u 3 modula, dobijaju GRATIS procenu stanja procesa nabavke PAM metodologijom

a: Anina ul. 2, 42000 Varaždin

Adizes SEE se 25 godina u regionu bavi razvojem organizacija, menadžera i zaposlenih. Dubinsko poznavanje lokalnog okruženja i kompanija kombinujemo sa metodološkim pristupom Adizes Institute SAD i njihovim institucionalnim globalnim znanjem.

Razumemo potrebe i izazove pre svega privatnih brzorastućih kompanija i u dobrim vremenima ekstremnog rasta i u teškim vremenima krize.

Pristup je baziran na metodologiji, raumevanju konkretne potrebe, proizvodu prilagodljivom baš za uočenu situaciju klijenta. Postojani u nameri i strpljivi u realizaciji pružamo podršku kompanijama u organizacionoj transformaciji i prilagodbi poslovnog modela, u razvoju kadrovskog i menadžerskog kapaciteta za upravljanje tim organizacijama, te u kontinuiranom unapređenju procesa. Stalni interni razvoj omogućava realizaciju i on-line programa.

Naši klijenti su ljudi koji su se opredelili za bolje, njihov uspeh je uspeh ove kuće već 25 godina.

 • Business Re:align – Program je kreiran da pruži podršku menadžerima kako bi uspešno vodili preduzeće u turbulentnim vremenima i učinili ga dinamičnim i adaptibilnim poslovnim sistemom.
 • Business Re:start – Analizira i redefiniše kanale prodaje, grupe proizvoda/klijente ne bi li kompanije zauzele što bolju tržišnu poziciju i što efikasnije plasirale svoje proizvode i usluge u novim, izmenjenim okolnostima.

a: Ljubice Ravasi 16, 21 000 Novi Sad
e: office@asee.biz 
m: 063 54 54 59

Alathea R&S is a boutique consulting agency with a big passion for connecting people data with successful business outcomes through the design of inspiring, people-centric workplaces. Alathea R&S is a founder of People Analytics Hub, a community of researchers dedicated to innovative HR and transformation of work.

People Analytics

Building people analytics functions ground-up, setting up data strategies and HR analytics projects.

Employee Experience Design

EX strategy creation, employee research, EX design workshops and consulting.

Networking

Learning, development and networking through numerous People Analytics Hub events.

 • 10% off People Analytics services (setting up PA strategy and function, HR metrics, Data-driven recruitment, Organizational Network Analysis, Employee Experience Design, etc.)

Svaki stečeni deo znanja vezan je za novo iskustvo, novo putovanje. Služimo onima koji su spremni da započnu ovo putovanje. Neke od reči koje najbolje opisuju naš profesionalno drugačiji pristup su originalne, buntovne, slobodoumne, neortodoksne…

 • 10% popusta individualnim članovima na sve programe koji uključuju NBI™ instrument.
 • 20% popusta korporativnim članovima na sve programe koji uključuju NBI™ instrument.

Tecor Lean&Kaizen Consulting je kroz višegodišnje uspešno poslovanje izgradio reputaciju konsultantske kompanije koja je prepoznata po praktičnosti i inovativnosti u domenu razvoja veština zaposlenih na svim hijerarhijskim nivoima. Konsalting i usluge profesionalne edukacije omogućavaju klijentima iz svih grana privrede da razviju veštine za unapređenje rezultata poslovnih sistema kroz procesni pristup i uvođenje kulture promena.

Naš rad je baziran na Lean/Kaizen metodologiji i sve usluge se u potpunosti prilagođavaju potrebama klijenata. Povećanje efikasnosti procesa, smanjite troškove i povećajte motivaciju zaposlenih kroz:

 • profesionalne obuke (Lean/Kaizen, MS Office i finansije)
 • procena stanja procesa
 • fokusirani/generalni konsalting
 • MS excel i Power BI obuke
 • Lean & Kaizen obuke (5S, TPM, Toyota Kata…).
 • Lean Assessment – Merenje i analiza iskorišćenosti resursa, izolovanje rasipanja i izrada liste predloga za unapređenje proizvodnje

a: Kapetan-Mišina 6a 11000 Beograd, Srbija
e: office@tecor.rs
m: 060 686 91 16

Jedna od vodećih konsultantskih kuća sa autorskim programima i akcentom na unapređenju mekih poslovnih veština i razvoju zaposlenih.

Za 15 godina rada smo realizovali više od 3300 in-house obuka na kojima je prisustvovalo gotovo 150.000 polaznika. Podrška našim edukativnim programima je 17 autorskih knjiga i priručnika.

U sastavu D.R. Gilbert Group-a posluju Akademija poslovnih znanja i veština D.R. Gilbert i HR Professional Solution, koji su pokrenuli prvu pravu HR Akademiju: Akademija za razvoj HR Profesionalaca.

 • HR akademija, osnovni i napredni nivo.

a: Hotel Mona Plaza, III sprat, apartmani 306, 307 i 308, 11000 Beograd
e: office@drgilbert-center.com
m: 011 402 4670

Marsh d.o.o. je deo Marsh & McLennan grupe, najvećeg svetskog savetnika za rizike i posrednika u osiguranju i reosiguranju. U Srbiji smo prisutni više od 17 godina i pratimo naše klijente na putu upravljanja rizikom zajedno sa sestrinskom kompanijom Mercer – jednom od najvećih konsultantskih kompanija u oblasti ljudskih resursa u svetu. Specijalizovani smo za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomažemo našim klijentima u zaštiti svoje imovine, svog poslovanja i onog najvažnijeg: svojih zaposlenih.

Jedan od naših ključnih ciljeva je da pomognemo srpskim kompanijama da povežu strategiju benefita svojih zaposlenih sa najnovijim trendovima, kako lokalno tako i na regionalnom nivou i da optimiziramo predloge za benefite zaposlenih što stvara produktivne zaposlene.

Našim klijentima pružamo izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajamo privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao “top benefit”, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.

 • Marsh je specijalizovan za sve oblasti posredovanja u osiguranju, tako što pomaže svojim klijentima u zaštiti njihove imovine, poslovanja i onog najvažnijeg: zaposlenih. Svojim klijentiima pružaju izuzetne pogodnosti za zaposlene gde izdvajaju privatno zdravstveno osiguranje koje je prepoznato kao „top benefit“, u potpunosti prilagođeno i usklađeno sa novim standardima i trendovima.
Back to top button