SPECIJALISTA ZA REGRUTACIJU I RAZVOJ

Puno radno vreme
✓ Beograd
Medior/Senior
Ugovor

O kompaniji

Generali Osiguranje Srbija je druga najveća osiguravajuća kompanija na domaćem tržištu osiguranja, na kojem brižljivo gradi Generali svet od 2006. godine. Od osnivanja (1998) beležimo brz i stabilan razvoj i danas smo tržišni lider u životnom i zdravstvenom osiguranju.

Osnivači smo Generali Reosiguranja Srbija, Generali Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima – prvog takvog društva u Srbiji, i Generali Osiguranja Montenegro – kompanije za neživotno osiguranje u Crnoj Gori. Deo smo Generali grupe, jednog od najvećih globalnih osiguravača.

Pronalaženje najboljih ljudi i razvoj njihove karijere je izazovan i lep posao kojim se bavi naš energičan, entuzijastičan i stručan tim. Potreban nam je novi član tima koji će zajedno sa nama tragati za talentovanim ljudima i pomagati im da napreduju u karijeri, kako bismo nastavili da pomeramo granice u razvoju ljudi. Ako ti ova priča dobro zvuči, prijavi se i budi deo ekipe.

Kao specijalista za regrutaciju i razvoj:

Sprovodićeš regrutaciju i selekciju kandidata za sve pozicije u kompaniji

  • Predlagaćeš i razvijaćeš nove alate za proces selekcije i za procenu kompetencija
  • Radićeš na razvoju kompetencija zaposlenih
  • Učestvovaćeš u assessment centrima sa ciljem procene potencijala zaposlenih
  • Podsticaćeš i pratićeš proces interne mobilnosti
  • Učestvovaćeš u employer branding aktivnostima


    Generali širi krila svim kandidatima koji su završili fakultet (poželjno psihologiju), imaju barem tri godine iskustva na poslovima regrutacije i selekcije, kao i iskustvo u procenama za menadžerske pozicije.

    Ukoliko se služiš engleskim jezikom na naprednom nivou, odlikuju te analitičnost, dobra organizacija i inspiriše te timski rad, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

Back to top button