HR World korporativni član

O nama

Sa više od 30 godina iskustva i 3.500 zaposlenih, u projektovanju i proizvodnji arhitektonskih aluminijumskih sistema, ALUMIL je jedna od najnaprednijih kompanija na globalnom nivou koja poseduje najsavremenije proizvodne linije u svojih 12 fabrika u Evropi.
Jaka međunarodna prodajna mreža u preko 60 zemalja širom sveta, sa 32 poslovnice na svim kontinentima, dokazuje da je ALUMIL među vodećim dobavljačima arhitektonskih aluminijumskih sistema, sa proizvodima koji ispunjavaju najviše zahteve i pokrivaju impresivno širok spektar arhitektonskih potreba.
U ALUMIL izložbenim salonima naši klijenti mogu videte neograničena arhitektonska rešenja koja nudimo i uveriti se u njihove benefite: moderan dizajn, visoku sigurnost i toplotnu izolaciju, robusnost i odličnu izdržljivost.
ALUMIL kompanija sa snažnim inženjerskim timom, nudi sveobuhvatne tehničke i inženjerske usluge za aluminijumske konstrukcije kao deo velikih građevinskih projekata širom sveta, blisko sarađujući sa inženjerima i arhitektama. Pored direktne tehničke podrške, naš tim podržava arhitektonsku zajednicu širom sveta, doprinoseći zajedno oblikovanju izgrađenog prostora.
Strategija korporativne društvene odgovornosti igra ključnu ulogu u našim aktivnostima. 

Vesti i blogovi kompanije

Loop 60: Prvi sertifikovani reciklirani aluminijum u Grčkoj za profile arhitektonskih sistema

U svetu koji je obeležen stalnim promenama i klimatskim izazovima bez presedana, potreba za očuvanjem životne sredine i odgovornim korišćenjem prirodnih resursa postala je imperativ. Da bi se izborila za dugoročnu održivost, naša kompanija prihvatila je model zelenog rasta, čineći sistematska ulaganja u održive prakse koje smanjuju naš ekološki otisak, čuvajući energiju i sirovine. Izuzetno dostignuće u našoj posvećenosti održivosti je uvođenje Loop 60.

HR World video sadržaj

Indeks podrške: 28

Partner čiji doprinos čini značajnu razliku. Kroz deljenje vrednih sadržaja i podršku, ovaj partner pridonosi kontinuiranom razvoju zajednice.

(Sekcija indeks podrške prikazana je samo kompanijama koji imaju indeks podrške HR zajednici veći od 20)

Back to top button