HR World korporativni član

O nama

Better Collective je vodeća sportska medijska grupa koja kreira inovativne tehnologije i pouzdane platforme fokusirane na zabavne i odgovorne sadržaje vezane za sportsko klađenje. Naše platforme okupljaju milione sportskih navijača i tipstera širom sveta koji mogu besplatno da pristupe sadržajima o sportskom klađenju, dele analize, savete i uzbuđenje kada se njihov omiljeni tim ili sportista takmiči.
Osnovan je kao start-up kompanija u Danskoj 2004. godine, a danas Better Collective ima više od 1400 zaposlenih širom sveta. Kancelarija u Nišu otvorena je 2016. godine i trenutno ima preko 400 zaposlenih.
Zahvaljujući svojim platformama i alatima Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama. Portfolio kompanije uključuje: Action Network, VegasInsider.com, HLTV.org, FUTBIN.com i bettingexpert.com.

Vesti i blogovi kompanije

Welcoming spring by donating "One Tree per Employee"! 🌳

As part of our commitment to the local communities in which we operate and to give back to the communities we have grown up in, we're thrilled to announce the continuation of our "One Tree per Employee" initiative in Nis, Serbia. Since 2019, we've been donating and planting tree seedlings in the city of Nis to foster a greener and more sustainable environment. In 2021, we further implemented the idea to plant one tree per employee who have joined Better Collective Nis since the last tree planting event. This year we donated 150 magnolia trees across three locations, bringing our total donated seedlings to an impressive 443. Name a better way to welcome spring than by giving back and contributing to a greener environment?

Postani dio našeg tima

U Better Collective-u, iskreno verujemo da naš uspeh dolazi od neverovatnih ljudi u našem timu. Znamo da svaki zaposleni doprinosi svojom jedinstvenošću, veštinama i perspektivom.
Preporučujemo da detaljno pogledate oglas za posao, kao i da se informišete o našoj kompaniji putem veb sajta i društvenih mreža, kako biste se što bolje pripremili za vaš intervju. Takođe, podstičemo vas da pripremite svoja pitanja za intervjuera, jer će vam to pomoći dai bolje razumete poziciju kao i naše poslovanje.

Foto galerija

Back to top button