HR World korporativni član

O nama

Zamisli sebe u svetu mogućnosti uz ljude koji te podržavaju, inspirišu i gde možeš da da iskažeš svoju jedinstvenost kreirajući posebnu vrednost za sve naše klijente.
To je ERSTE.
Mi verujemo u radno okruženje u kojem se neguje zajedništvo, sloboda da stvaramo i gde se slave uspesi. Otvoreni smo prema novim idejama, jer izazove vidimo kao priliku za učenje i razvoj. Kada si deo našeg tima onda uvek imaš nekoga koga možeš da pitaš kako i zašto.
Mi smo Banka za sve one svakodnevne, male i velike stvari. Pomažemo ljudima da sanjaju velike snove, postižu više, ispunjavaju svoja nadanja i razvijaju svoje biznise. Ponosni smo što dugi niz godina kroz volontiranje, finansijsku edukaciju, podršku kulturi i umetnosti, startapima i socijalnim preduzećima, pojedincima i zajednici u celini pokrećemo promene koje menjaju svet na bolje.
Upravo u tome što smo drugačiji, leži naša snaga.
Budi i Ti deo tima koji te podržava, inspiriše i daje slobodu da budeš ono što jesi.
Mi smo ERSTE, gde mogućnosti počinju sa MOGU.
#verujusebe

Vesti i blogovi kompanije

Ana Nagl: Žena koja je verovala u sebe

Spar-Casse je svoj prvi kredit odobrila davne 1822. godine, i to ženi – Ani Nagl. Nakon što je ostala bez novca posle muževljeve smrti, uprkos teškoj situaciji u kojoj se našla, verovala je u sebe i bolje sutra. Danas, na Međunarodni dan žena, oživljavamo Aninu priču – uz pomoć veštačke inteligencije. Ana Nagl rođena je u Beču 1767. godine. Njen suprug Leopold vodio je gostionicu “Crni orao” u jednom bečkom kvartu i bio je veliki rasipnik. Kada je Leopold umro 1821. godine, Ana je odlučila da samostalno vodi gostionicu, što je u to vreme za ženu bilo nezamislivo. Za to joj je bio potreban novac, koji kao udovica nije imala. Jedan od suosnivača Erste Oesterreichische Spar-Casse, Johan Baptist Veber, verovao je u nju i odobrio joj hipotekarni kredit od ukupno 30.000 guldena, sa kamatom od pet odsto i rokom od 16 godina. Bio je to prvi zajam ove vrste koji je štedionica odobrila.

HR World video sadržaj

HR4You

Postani deo našeg tima

Naš idealan kandidat jasno pokazuje motivaciju za rad u našoj kompaniji, identifikuje se sa našim vrednostima i pokazuje spremnost da kontinuirano uči i razvija svoje veštine kako bi doprineo zajedničkim ciljevima. Takođe, naš idealan kandidat pokazuje inicijativu, autentičnost i timski duh.
Kandidatima koji dolaze na razgovor za posao u našu kompaniju savetujemo da uvek budu transtparentni i iskreni, kao i da pokažu svoju autentičnost. Podstičemo vas da promislite o tome u kojoj meri se identifikujete sa vrednostima naše kompanije, jer je to jedna od polaznih osnova za uspešnu saradnju i zadovoljstvo, kako zaposlenog, tako i poslodavca.

Foto galerija

Indeks podrške: 56

Partner čiji doprinos čini značajnu razliku. Kroz deljenje vrednih sadržaja i podršku, ovaj partner pridonosi kontinuiranom razvoju zajednice.

(Sekcija indeks podrške prikazana je samo kompanijama koji imaju indeks podrške HR zajednici veći od 20)

Back to top button