HR World korporativni član

O nama

Vrhunski softverski inženjering suočava se sa brojnim izazovima. Mi te izazove pretvaramo u najsavremenija poslovna rešenja.
Osnovani smo 2013. kao tehnološki partner britanske kompanije Fincore. Od finansijskog sektora, investicionog bankarstva, svemirske industrije, do industrije sportskog klađenja, igara na sreću i biometrijskih platformi podržanih AI tehnologijom, sofver koji razvijamo predstavlja srce poslovanja brojnih vodećih svetskih institucija i kompanija.

Naš uspeh leži u vrhunskom inženjerskom znanju, hrabrosti da se suočimo sa izazovima i kreativnosti da izazove pretvorimo u najsavremenija rešenja u industriji, a naša najveća nagrada su zadovoljni zaposleni i klijenti.

Humani smo, prirodni i razumni ljudi kojima su zdravlje i porodica na prvom mestu. To nikada ne dovodimo u pitanje. Ne držimo štopericu i ne šaljemo mejlove van radnog vremena, ali očekujemo da se posao završi kvalitetno i u roku.

Postani dio našeg tima

Želiš da radiš sa najsavremenijim tehnologijama?
Ne bojiš se kompleksnih projekata i zahtevnih zadataka?
Osećaš stalnu glad za novim znanjem i profesionalnim razvojem?

Bilo da si junior na početku karijere, ili senior sa iskustvom, ako ti je cilj da sa uživanjem radiš na projektima koji menjaju industriju, stičeš nova domenska i tehnološka znanja i budeš fer nagrađen za svoj doprinos – mi smo mesto za tebe!

Transparentno ćemo ti reći sve o procesu regrutacije, zaradi i benefitima – isto želimo od tebe. Iskrenost, motivacija i autentičnost su uvek u modi! 🙂
Back to top button