HR World korporativni član

O nama

FishingBooker povezuje pecaroše sa iskusnim lokalnim vodičima za ribolov širom sveta. Bilo da je u pitanju kapetan koji želi da razvije ili unapredi svoj posao ili ljubitelj pecanja koji je u potrazi za novim iskustvom, nastojimo da svojim proizvodom olakšamo realizaciju tih želja.

Iako se u Americi nalaze glavna tržišta, osnovani smo i razvijamo se u Srbiji. Tim je smešten ovde i trudimo se da Srbiju činimo privlačnim mestom za rad ljudima iz celog sveta.

Postani deo našeg tima

Najbolji kandidat je onaj koji u toku intervju procesa pokaže motivaciju, veštine i znanja koja su nam bitna za poziciju. Istovremeno, važno nam je i da svojim primerima pokaže da deli i naše kompanijske vrednosti.
Tokom intervju procesa želimo da se što bolje upoznamo kako bismo obostrano videli da li se uklapamo. Tehnički deo intervjua obuhvata zadatak koji će nam pomoći da procenimo tvoje znanje i veštine za poziciju. Pored toga, podjednako nam je važno i da delimo slične vrednosti i da smo kulturološki fit. I ne brini, kada uđeš u proces selekcije, podelićemo sa tobom detaljne savete sa opisom šta te očekuje tokom procesa i kako najbolje da se pripremiš, u zavisnosti od pozicije za koju se prijavljuješ.
Back to top button