HR World korporativni član

O nama

Mercator-S, kao deo Fortenova grupe, jedan je od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U mreži koja pokriva više od 80 gradova i mesta širom zemlje kompanija ima preko 300 IDEA prodavnica, 33 Roda marketa, 2 Mercator hipermarketa, 4 Velpro centara, namenjena profesionalnim kupcima, i jedan HoReCa centar, namenjen ugostiteljima. Kompanija Mercator-S ima više od 8.000 zaposlenih i svakog dana uslužuju više od 300.000 zadovoljnih potrošača.

Vesti i blogovi kompanije

ODABERI SVOJ PUT KA USPEHU: MERCATOR S - KOMPANIJA KOJA CENI LJUDE I KVALITET

Kompanija Mercator S predstavlja pouzdanu firmu koja istinski ceni ljude i njihov kvalitet, te se kroz zajedničke vrednosti koje živimo, zaista i oseća podrška i motivacija koju svaki zaposleni ima na putu do uspeha. Izuzetno smo ponosni na svoje zaposlene, te nam je stvaranje inspirativnog radnog okruženja i atmosfere od ključne važnosti. Naš cilj je da svakom pojedincu pružimo priliku da ostvari svoj pun potencijal na poslu, poveća nivo zadovoljstva i tako aktivno doprinese uspehu naše kompanije.

PORTRETI HUMANOSTI

Utorak 27. decembar, bar za nas u Mercator-S timu, nije bio običan dan na poslu. Euforija Nove godine pala je potpuno u drugi plan, jer su hodnici naše kompanije pretvoreni u galerije. Na pet spratova Mercator-S upravne zgrade u Beogradu bilo je više od 350 portreta zaposlenih.

HR World video sadržaj

Postani deo našeg tima

Razvijamo se u kompaniji koja ceni znanje, disciplinu, strast i zajednički uspeh. Naš idealni kandidat je strastven, posvećen timskom radu i teži kontinuiranom ličnom i profesionalnom razvoju. Ako delite naše vrednosti i unosite pozitivnu energiju u radno okruženje, čekamo vas da se pridružite našem timu.
Na razgovoru za posao u našoj kompaniji, ohrabrujemo vas da budete autentični i da podelite svoju strast, istaknete svoje jedinstvene vrednosti i naglasite relevantna postignuća koja odražavaju vaš profesionalni razvoj i iskustvo u projektima i timskom radu. Važno je da budete otvoreni i iskreni u komunikaciji, pokazujući istinsko interesovanje za posao i naše vrednosti. Takođe, rado ćemo čuti s kojom od naših vrednosti se najviše poistovećujete. Srećno!
Back to top button