HR World korporativni član

O nama

Krajem 2015. godine Mirabank počinje sa radom u Srbiji, kao direktna strana investicija sa 100% kapitala UAE. Mirabank se fokusira na rad sa lokalnom privredom i njena misija je da srpskim kompanijama, kao i investicijama UAE u Srbiji, pruži najviši mogući nivo podrške. Mirabank nastoji da bude kamen temeljac u daljem razvoju ekonomskih odnosa naše dve zemlje.
Od svog osnivanja, Mirabank je nastavila da gradi snažnu reputaciju, sa ciljem da stekne priznanje kao pouzdan, profesionalan i inovativan partner, koji je u stanju da razume potrebe svojih klijenata i da im pomogne u poboljšanju učinka. Banka posebno razvija svoje znanje u IT komunikacionim tehnologijama, prehrambenoj industriji, poljoprivredi, zdravstvu, farmaciji i nekretninama.

Vesti i blogovi kompanije

,,Tim je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika“

Za postizanje visokih ciljeva neophodno je stvaranje efikasnog radnog tima. Da bi se postigao uspeh potrebno je jedinstvo. Uz pomoć timskog razvoja tim se ujedinjuje oko zajedničkog cilja, razvija timsku kulturu, povećava svoju produktivnost, pronalazi svoju ulogu u organizaciji, postaje inspirisan i odgovoran.

Postani deo našeg tima

Mirabank, u skladu sa svojim vrednostima, traži stručnog, odgovornog i preduzimljivog kandidata, posvećenog svojim klijentima koji poseduje inicijativu, spremnost i želju da dostigne ambiciozne ciljeve Banke u narednom periodu.
Mirabank je prava prilika za stručne i ambiciozne kolege koji žele da nastave svoju karijeru u malom i dinamičnom timu sa značajnim potencijalom za dalji rast u kom će zauzvrat da dobiju priliku da unaprede svoja znanja i sposobnosti s obzirom da pokrivamo široke oblasti poslovanja, da kroz rast Banke dostignu nove perspektive u svom profesionalnom razvoju I da drugim kolegama prenesu svoja znanja.

Foto galerija

Back to top button