HR World korporativni član

O nama

Kompanija Mona Hospitality Management prve poslovne korake napravila je 2011. godine. Međutim, naša priča počinje mnogo ranije – 2003. godine, kada modna kuća Mona odlučuje da uđe u svet hotelijerstva. Te godine, Mona preuzima svoj prvi objekat, a nakon toga nastavlja sa drugim značajnim investicijama. Osam godina kasnije “hotelska priča“ razdvaja se od modne i tako nastaje kompanija Mona Hospitality Management. U svom portfoliju Mona Hospitality Management danas ima nekoliko hotela: hotel Mona Plaza Zlatibor na Zlatiboru, Mona Plaza i Argo u Beogradu kao i tri projekta na čijoj realizaciji vredno radimo. Hotel Mona Plaza u Beogradu, čija su vrata zvanično otvorena u februaru 2020. godine, predstavlja naš najnoviji poslovni podvig!
Na uglu ulica Cara Uroša i Solunske, na mestu na kojem se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade, čeka vas hotel Mona Plaza, kategorisan sa 4 zvezdice. Savršena kombinacija savremenog dizajna, industrijskih i istorijskih elemenata koje je slatka fabrika ostavila za sobom, zaštitni je znak našeg hotela.

Postani deo našeg tima

Verujemo da iza svakog uspeha stoje ljudi. Njihova stručnost, smelost i marljivost. Želja za učenjem i stalnim napredovanjem. Upravo takvi ljudi čine naš tim. Među nama ima onih iskusnih, koji svoje znanje i savete velikodušno dele, i onih mlađih, koji te savete i znanja pomno upijaju, svakodnevno uče i postepeno grade svoju karijeru. Kandidati koji žele da budu deo tima u kom će se razvijati pre svega kao ličnost, a zatim i profesionalno, su oni sa kojima jedva čekamo da se upoznamo!
Bez obzira na koju se poziciju prijavite, ono što je najbitnije jeste da budete svoji i autentični. Pre svega, ukoliko neki posao zaista želite, neophodno je da se dobro informišete o kompaniji, kako bi na razgovoru pokazali dodatno interesovanje. Pokažite želju za učenjem, razvojem i usavršavanjem, jer ako to zaista iskreno želite, osoba preko puta vas će to prepoznati. Oslušnite sebe i zapitajte se koje su vaše vrednosti koje negujete i živite, pa onda pokušajte da nađete kompaniju koja bi vam odgovarala u svakom smislu. I naravno budite slobodni da pitate sve što vas zanima, jer intervju jeste dvosmerna komunikacija.

Foto galerija

Indeks podrške: 28

Partner čiji doprinos čini značajnu razliku. Kroz deljenje vrednih sadržaja i podršku, ovaj partner pridonosi kontinuiranom razvoju zajednice.

(Sekcija indeks podrške prikazana je samo kompanijama koji imaju indeks podrške HR zajednici veći od 20)

Back to top button