HR World korporativni član

O nama

msg global solutions Serbia je osnovan 2011. godine kao deo msg global solutions grupe, sa poslovnicom smeštenom u Beogradu, unutar modernog poslovnog kompleksa Airport City.

U prvim godinama nakon osnivanja, kompanija se prvenstveno isticala brzim rastom, privlačeći mlade, talentovane i visoko motivisane profesionalce. Posvećenost kompanije razvoju svojih zaposlenih, podržana izuzetnim inicijativama za obuku, bila je temelj njenog uspeha. Ovaj pristup je omogućio msg global solutions Serbia da usmeri svoj fokus na portfolio kompanije, unapredi funkcionalne i tehničke stručnosti, i ojača svoju poziciju i sposobnost da pomaže klijentima širom sveta.

Danas, kao stručnjaci u oblasti, msg global solutions Serbia je spreman da pruži izuzetne usluge u širokom spektru rešenja msg global portfolia, donoseći stručnost i znanje u angažmanima iz oblasti računovodstva, finansija, regulatornog izveštavanja, upravljanja performansama i održivosti.

Pored pružanja konsultantskih usluga, msg global solutions Serbia se fokusira na inovacije i razvoj i isporuku novih aplikacija za različite industrije, omogućavajući poslovanju da napreduje u brzo menjačem svetu. Sa više od 200 konsultanata i programera na licu mesta, to je pouzdan partner koji služi msg global projektima širom sveta.

HR World video sadržaj

Postani deo našeg tima

Idealan kandidat za nas, IT consulting kompaniju koja se fokusira na globalnu integraciju SAP rešenja, treba da poseduje snažan set veština koji obuhvata tehničku stručnost, saradnju sa klijentima i ekspertizu u razvoju. Uspešne prethodne implementacije i poznavanje različitih SAP modula je svakako prednost. Poznavanje SAP ABAP-a, Java-e,  Angular-a, IFRS standarda, SQL-a, Agile-a i slično, opravi značajnu razliku kako u razvoju proizvoda, tako i integraciji. Snažne veštine rešavanja problema i analitičke sposobnosti su neophodne. Efikasna komunikacija je ključna za saradnju sa klijentima. Prilagodljivost, veštine upravljanja projektima i proaktivno angažvanje sa novim tehnologijama su od presudnog značaja za uspeh u ovom dinamičnom multinacionalnom okruženju.
Kandidatima koji žele da nam se pridruže, predlažemo da najpre prodube svoje znanje o SAP-u i njegovim modulima. Pored tehničkih veština i poznavanja relevantnih tehnologija, važno je naglasiti i razvijanje analitičkih sposobnosti i veština rešavanja problema. Ovo će biti ključno tokom implementacije i prilagođavanja rešenja potrebama klijenata. Komunikacija je takođe od izuzetne važnosti, pa kandidati treba da se potrude da unaprede svoje veštine u tom segmentu. Bitno je da budu spremni da uče i prilagođavaju se različitim situacijama, kao i da pokažu inicijativu u istraživanju i primeni novih rešenja. Takođe, budući da smo globalna kompanija, poznavanje engleskog jezika je od suštinskog značaja.

Foto galerija

Back to top button