HR World korporativni član

O nama

Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića sa bogatom istorijom, dugom više od 150 godina. Naša strast je da poboljšamo kvalitet života ljudi širom sveta, nudeći im ukusne, zdrave i održive proizvode. Naša posvećenost zdravlju, inovacijama i kvalitetu je duboko ukorenjena u sve što radimo.

Nestlé takođe prepoznaje važnost održivosti i odgovornog poslovanja. Kroz naša globalna i lokalna nastojanja, posvećeni smo smanjenju našeg uticaja na životnu sredinu, podržavanju lokalnih zajednica i unapređenju kvaliteta života ljudi. U Srbiji, implementiramo različite inicijative koje promovišu održive prakse i podstiču društvenu odgovornost.

Kada se pridružite Nestlé timu, postajete deo saradničke, agilne radne sredine koja podstiče inovacije i preduzetnički duh. Nestlé vas ohrabruje da istupite iz zone komfora i uvodite promene i inovacije. Vaš glas se vrednuje i ostvaruje snažan uticaj. Pružamo platformu za učenje, rast i razvoj potencijala u više od 190 zemalja širom sveta.

#BeAForceForGood

Vesti i blogovi kompanije

Nestlé u Surčinu otvorio fabriku hrane na biljnoj bazi

Beograd, 27. februar 2024. - Potrošači nastavljaju da biraju hranu koja je dobra za njih kao i za planetu. Zato je Nestlé danas svečano otvorio novu fabriku za proizvodnju obroka na biljnoj bazi, pored postojeće fabrike u Surčinu. Investicijom od 80 miliona švajcarskih franaka i otvaranjem 220 novih radnih mesta, nova fabrika proizvodiće nutritivno bogate i ukusne obroke na biljnoj bazi, čime će ponuditi dodatne opcije našim potrošačima da uživaju u uravnoteženoj ishrani, a takođe mogu biti i odlične alternative u danima posta. Ova investicija odražava viziju kompanije Nestlé o održivoj proizvodnji hrane koja je dobra za ljude i životnu sredinu, i podržava razvoj lokalnog društva.

HR World video sadržaj

HR4You

Postani deo našeg tima

Idealan kandidat za nas je osoba koja oseća motivaciju za stalnim učenjem i unapređenjem svojih veština, koja deli naše vrednosti i aktivno doprinosi postizanju zajedničkih ciljeva. Takođe, očekujemo da bude proaktivan i da slobodno iznosi svoje ideje i stavove. Važno je i da je spreman da se prilagodi dinamičnom okruženju FMCG industrije i da efikasno sarađuje u multinacionalnim timovima.

#BeAForceForGood

Nestlé je u stalnoj potrazi za talentovanim pojedincima koji su motivisani da se pridruže našem timu i vrednujemo svaku prijavu i iskustvo. Kandidatima savetujemo da budu otvoreni i transparentni tokom procesa selekcije, kao i da budu slobodni da postavljaju pitanja i reše nedoumice koje mogu imati.

Foto galerija

Indeks podrške: 36

Partner čiji doprinos čini značajnu razliku. Kroz deljenje vrednih sadržaja i podršku, ovaj partner pridonosi kontinuiranom razvoju zajednice.

(Sekcija indeks podrške prikazana je samo kompanijama koji imaju indeks podrške HR zajednici veći od 20)

Back to top button