HR World korporativni član

O nama

OIP, kompanija za outsourcing, vodeći je pružatelj usluga osiguranja korporativnim klijentima širom SAD-a, Ujedinjenog Kraljevstva i Kanade. Naši inovativni proizvodi, nagrađivane usluge i desetogodišnje partnerstva učinili su nas jednom od najpoznatijih i najuglednijih kompaniji u industriji osiguranja. Naša IT rešenja transformišu InsurTech industriju jer razvijamo naše proizvode i rešenja s nekim od najvećih InsurTech kompanija i osiguravajućih društava, donoseći inovacije u industriju osiguranja.

Vesti i blogovi kompanije

Unlocking Success: The Power of Personalized Benefits

Last November, OIP’s Chief Operating Officer, Milos Petrovic, took the spotlight at HR Week, Europe’s premier virtual HR conference, unveiling the behind-the-scenes process that brought OIP’s personalized employee benefits program to life. In a world where personalized benefits are often considered costly and complex, OIP embraced the challenge, recognizing the potential to create something truly valuable for both employees and partners.

Postani deo našeg tima

  • Iako smatramo da teženje idealu predstavlja vrednost, dugogodišnje iskustvo nas je naučilo da ne treba tražiti idealnog kandidata, već pronaći osobu koja deli viziju i vrednosti naše kompanije. Četiri ključna stuba kojima se vodimo u odnosima sa klijentima još od 2012. godine su kvalitet, efikasnost, stabilnost i sigurnost. Da li ova načela važe i za naše zaposlene i potencijalne kandidate? Apsolutno! Naš tim čini preko 800 različitih pojedinaca i prosto je nemoguće definisati šta čini idealnog kandidata putem neke standardne formule. Međutim, ukoliko ste voljni da kroz rad i predanost zajedno s nama sledite viziju kompanije i pružite kvalitet koji je naš imperativ, doprinesete efikasnosti svih naših procesa, naša vrata su vam otvorena. Pored toga, kompanija će vam pružiti stabilnost i sigurnost koje smo gradili više od decenije, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Bojite se da možda niste idealan kandidat? Ne oklevajte, pošaljite nam svoj CV i zajedno ćemo videti da li smo savršen spoj jedni za druge.
Tokom intervjua važno je da ostanete opušteni i samouvereni u svoje sposobnosti. Fokusirajte se na deljenje konkretnih primera kada ste prihvatili povratne informacije, pokazali spremnost da učite i napredujete, kao i uspešno sarađivali kao deo tima. Istaknite svoje dostignuće i priče o uspehu, naglašavajući kako ste doprineli pozitivnoj atmosferi u timu i vašu posvećenost ličnom i profesionalnom razvoju. Zapamtite, intervju nije samo prilika da pokažete svoje veštine i iskustvo, već i da pokažete kako se uklapate u korporativnu kulturu i vrednosti. Stoga, dozvolite svojoj ličnosti da zasija, i pristupite intervjuu kao prilici za značajan razgovor o vašem potencijalnom doprinosu timu. Srećno!

Foto galerija

Indeks podrške: 40

Partner čiji doprinos čini značajnu razliku. Kroz deljenje vrednih sadržaja i podršku, ovaj partner pridonosi kontinuiranom razvoju zajednice.

(Sekcija indeks podrške prikazana je samo kompanijama koji imaju indeks podrške HR zajednici veći od 20)

Back to top button