HR World korporativni član

O nama

Kompanija Orion telekom je nastala 2010. godine u Beogradu, integracijom tri vodeća alternativna Internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro). Ime smo dobili po sazvežđu Orion – najsjajnijem sazvežđu, vidljivom iz svakog dela planete zemlje.
Kompanija Orion telekom, privatnim i poslovnim korisnicima može ponuditi najširu paletu usluga, svrstanih u tri osnovne kategorije – Internet, Fiksna telefonija i Televizija, kao i njihovu kombinaciju u okviru Orion paketa usluga, koji olakšavaju plaćanje i nude mogućnost uštede vremena i novca.
Usluge koje nudimo su pristupačne i tehnološki inovativne, podržane naprednom infrastukturom i iskusnim kadrovima. Konsultantske usluge koje pomažu korporativnim kompanijama da uspostave najbolje telekomunikaciono rešenje u skladu sa njihovim potrebama, kao i edukacija rezidencijalnog tržišta (brzo, jednostavno korišćenje usluga uz pristupačne cene) su naše prepoznatljive snage i glavna različitost na srpskom telekomunikacionom tržištu.

Vesti i blogovi kompanije

Ekološki Data Centar kompanije Orion telekom - ulaganje u obnovljive izvore energije

SOLARNA BUDUĆNOST - ŠTEDNJA ENERGIJE KAO MODEL POSLOVANJA Sa aspekta biznisa, ako kompanija želi da napravi uštedu u potrošnji električne energije, jedini način je da uloži u obnovljive izvore energije. Ekološki Data Centar kompanije Orion telekom pokreću solarni paneli, zahvaljujući kojima u potpunosti koristimo električnu energiju iz obnovljivih izvora.

Postani deo našeg tima

Uvek smo u potrazi za novim zvezdama! 🙂
Ukoliko ste u potrazi za praksom, ili radnim angažovanjem, budite slobodni da nam prosledite Vašu biografiju. Neko iz našeg HR tima će Vas kontaktirati, i pokušaćemo da pronadjemo što bolji fit za Vas.

Back to top button