HR World korporativni član

O nama

Pivara Trebjesa je mjesto gdje su ljudi na prvom mjestu! Njeguje pivarsku tradiciju još od 1896. godine. Sa sjedištem u Nikšiću, jedina je industrijska pivara u zemlji koja daje značajan doprinos privredi zemlje. 1997. godine Trebjesa se pridružila globalnoj pivarskoj porodici pod zastavom „Interbrew“ koja postaje većinski vlasnik „Trebjese“. Od 2012. godine Trebjesa je dio Molson Coors pivarske kompanije, 5. najveće pivarske kompanije na svijetu. Trebjesa igra vitalnu ulogu u nacionalnoj ekonomiji i doprinosi razvoju kroz razne donacije, sponzorstva i projekte podrške lokalnoj zajednice. Odgovorni smo partner našoj lokalnoj zajednici, lider u održivom rastu i prva kompanija u Crnoj Gori koja je dobila Familiy Friendly i Top Employer sertifikat. Naših 214 zaposlenih radi kao porodica i dijeli našu viziju da budemo prvi izbor za naše ljude, potrošače i kupce. Raditi u Molson Coors-u i Pivari Trebjesa je mnogo više od pravljenja piva i drugih napitaka – to je iskustvo, kultura i način života koji su oblikovani stotinama godina bogatom istorijom. Ponosimo se našim brendovima i što možemo da pružimo našim zaposlenima da zajedno slavimo sve životne trenutke.

Vesti i blogovi kompanije

Unija poslodavaca Crne Gore dodijelila je danas nagrade za najbolje menadžerke koje su ostvarile uspješne rezultate u 2023.godini

U kategoriji "Naj menadžerka u privredi" nagradu je dobila naša direktorka Sanja Calasan! UPCG dodjeljuje nagrade kako bi promovisala uspješne poslovne žene koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva. Ukazuju i na važnost njihove uloge i značaja većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja. Čestitamo svim laureatkinjama ove značajne nagrade!

HR World video sadržaj

Postani dio našeg tima

Važno nam je da prepoznamo da li kandidat, pored iskustva i znanja, dijeli i naše vrijednosti i kako vidi sebe u našoj kompaniji koja je već drugu godinu zaredom prepoznata kao Top Employer. Težimo da stvaramo raznolike timove, poštujemo različitosti i hrabrimo kandidate da se prijave i na one pozicije koje nisu tipične za određeni pol na primjer.

 

Sve perspektive su dragocjene i svaki glas se čuje. Vjerujemo da je to ono što našu priču čini baš dobrom! Stvaramo inkluzivno radno okruženje u kojem se svi osjećaju dobrodošli. Nije bitno kojim putem si stigao do našeg tima, već koliko doprinosiš svojim znanjem, idejama i iskustvom. Naša kultura poštovanja različitosti prožima sve aspekte našeg poslovanja. To znači da u procesu zapošljavanja, napredovanja i nagrađivanja vrijednujemo stručnost, kompetencije i rezultate. U našoj priči, ne nudimo samo radna mjesta, već i mogućnost za rast, napredak i profesionalno usavršavanje.

 

Foto galerija

Back to top button