HR World korporativni član

O nama

Mi smo RT-RK i proizvodimo embedded softver.  Započeli smo ovu granu industrije pre 30 godina.
Embedded je softver putem kog tvoj ekran u kolima komunicira sa motorom ili čipovi u zvučniku sa ostatkom sistema pametne kuće. RT-RK radi najkompleksnije projekte u toj oblasti na svetu, ali više o tome kasnije.Ponosimo se time da smo obrazovali preko 1000 inženjera u ovoj oblasti, od kojih velik deo još uvek radi kod nas. Sarađujemo s fakultetima u istraživačkom radu. Imamo mentorske programe, stipendije, i naši zaposleni kroz rad na inostranim projektima imaju priliku da iskuse rad u inostranstvu.
Sedište nam je u Novom Sadu od samog početka, a vremenom smo otvarali i odeljenja u Beogradu, Banjaluci i Osijeku.
Radimo na projektima koje koriste milioni ljudi

Stručnost, posvećenost i razvoj kod nas imaju prava značenja i nisu samo slova na papiru.

Klijenti su nam uglavnom inostrane kompanije: TTTech, Google, iWedia, MediaTek, Jio, MIPS, eniwa, SEI Robotics, mLogic, Endress+Hauser, Aling Conel, Cirrus Logic, Philips, BMW, HARMAN, Onkyo…


Ono što pravimo, koriste milioni ljudi svakodnevno širom sveta – u svojoj kući, svojim automobilima, biznisima… 

Vesti i blogovi kompanije

WORKING IN RT-RK

30 year old successful RT-RK story is giving us the confidence to say that we have stable way of leading the business, led by passion for technology and engineering in the first place.

Postani deo našeg tima

Za nas je dobitna kombinacija kada se osnovni vrednosni sistem kompanije poklapa sa vrednostima pojedinca. U našu zajednicu će se najlakše uklopiti osoba koja je spremna da posvećeno razvija svoju ekspertizu.

Pripremi se dobro, istraži kompaniju i razmišljaj o konkretnim primerima koji ilustruju tvoje veštine i iskustvo.  Umesto generičkih odgovora, fokusiraj se na situacije iz prakse koje će dodatno naglasiti tvoje kompetencije. Pre nego što dođeš na intervju, analiziraj svoje profesionalno iskustvo i razmišljaj o tome kako bi mogao odgovoriti na moguća pitanja (na internetu imaš puno primera kakva se pitanja mogu pojaviti, a koja te mogu podstaći da i sam zaključiš nešto novo o svojim profesionalnim interesovanjima). Pokaži svoj interes za kompaniju istraživanjem naših oblasti rada, dostignuća i vrednosti. A ukoliko imaš tremu, seti se, i ti biraš kompaniju, ne samo mi tebe.

Back to top button