HR World korporativni član

O nama

STRABAG je evropski građevinski koncern, vodeći na poljima inovacija i snage kapitala. Naša ponuda obuhvata poslove iz svih oblasti građevinske industrije. Specijalizovana preduzeća u okviru koncerna integrišu najrazličitije usluge i za to preuzimaju odgovornost: pravovremeno okupljamo ljude, građevinske materijale i mašine na pravom mestu i tako izvodimo i kompleksne građevinske projekte – u skladu sa dogovorenim terminima i kvalitetom i za najbolju cenu. Ukratko: preuzimanjem određenih rizika olakšavamo našim investitorima deo obaveza.
Angažovanjem naših zaposlenih širom sveta smo jedna od retkih kompanija, koja može da ponudi sveobuhvatnu paletu građevinskih usluga – od nacrta preko projektovanja i gradnje, pa sve do „Property & Facility Services“, odnosno proizvodnje i uklanjanja objekata. Godišnji promet našeg koncerna je oko 14 milijardi evra. Gusta mreža brojnih koncernskih društava u mnogim evropskim zemljama, a sve više i na drugim kontinentima, omogućava proširenje teritorije angažovanja daleko izvan granica Austrije i Nemačke. Ova širina delovanja nam omogućava optimalnu gradnju u pogledu troškova i resursa.

STRABAG grupa u Srbiji je aktivna od 2002.godine i danas okuplja oko 1000 zaposlenih.

Postani deo našeg tima

Naš idealni kandidat ima sve potrebne sposobnosti i veštine koje će biti relevantne i za nas i za njegovu/njenu profesionalnu karijeru. U skladu s tim, nudimo različite mogućnosti razvoja i usavršavanja.
Bilo da se radi o stručnoj praksi, studentskom poslu, pripravničkom programu ili zapošljavanju: u STRABAG-u postoji više karijernih prilika.
Naš karijerni model nudi ti tri različita karijerna puta na kojima se kandidat može razvijati:
• LINIJSKI – za sve one koji žele razviti svoje veštine rukovođenja
• PROJEKTNO – za vođe projekata na izazovnim građevinskim zadacima
• EKSPERTNO – za sve one koji žele dodatno produbiti znanje u području u kojem su specijalisti
Naš idealni kandidat poštuje načela kojima se vodimo, poštuje raznolikost unutar timova i podržava inovativnost, u cilju uspešne izgradnje budućnosti.

Da li želiš da znaš koje smo sve mogućnosti zapošljavanja unutar koncerna pripremili za tebe? Kako izgleda postupak prijave na otvorena radna mesta i šta možeš da očekuješ jednom kada počneš da radiš kod nas? Na našoj karijernoj web stranici saznaj kako možeš da započneš svoju budućnost u STRABAG-u.
Back to top button