HR World korporativni član

O nama

Sve ključne reči u vezi sa upotrebom i svojstvima materijala, vode vas do kompanije Textil.
Više od 30 godina svojim dizajnom i proizvodima prisutni smo na modnom tržištu, zahvaljujući inovativnom i kreativnom pristupu tkaninama. Nije u pitanju samo nepregledno obilje tekstura, boja i dezena kroz širok asortiman modnih tkanina, već i zaposleni sa ogromnim znanjem i veštinama vezanim za proizvodnju, distribuciju i upotrebu materijala.
Textil je moderna firma zasnovana na optimizmu, koja stalno ulaže u zaposlene, verujući da je to jedini put napretka – zbog čega i kontinuirano obezbeđuje edukacije, timbildinge i stalna usavršavanja za svojih 47 zaposlenih.
Sedište kompanije nalazi se u zapadnoj Srbiji u Užicu, sa filijalama u Šangaju, Beogradu, Zagrebu. Oformili smo i Studio za dizajn koji pruža usluge izrade ekskluzivnih kolekcija u skladu sa aktuelnim modnim trendovima.
Kompanija Textil je u stalnoj potrazi za novim načinima kako da bude društveno odgovorna, pre svega sarađujući sa lokalnom zajednicom i neprofitnim organizacijama kroz projekte iz oblasti kulture, obrazovanja, humanitarnog delovanja.
Danas je Textil sinonim za poznavanje trendova i sveobuhvatno razumevanje materijla.

Vesti i blogovi kompanije

ŽELJKO PAVLOVIĆ, „TEXTIL“: ZNANJE JE NAJVAŽNIJA KARIKA U POSLU

Prelomni trenutak u poslovanju je prelazak iz malog u srednje preduzeće, jer tad postaje mnogo izraženiji nedostatak potrebnih kadrova, naročito u manjim sredinama. „Zato je znanje najvažnija karika u poslu, a mi smo rešenje nalazili u autsorsingu, ili smo povezivali naše zaposlene sa konsultantima. Uvek smo radili sa najboljima, jer nam se to pokazalo kao najefikasnije“, ističe Željko Pavlović, suosnivač preduzeća „Textil“ iz Užica.

Postani deo našeg tima

Ljudi koji rade za nas i sa nama su entuzijastični, poslovni, kreativni, a takva je ujedno i industrija u kojoj smo. Imamo zajednički cilj, a to je i deo misije kompanije, da svakome omogućimo prostor za rast, razvoj i kreativnost – i na tim postulatima funkcioniše naš tim.
Naše zaposlene podstičemo na kontinuirana unapređenja u svim oblastima rada, i svi oni koji su zainteresovani da rade u okruženju koje neretko i predvodi promene su pravi izbor za naš tim. Takođe, analitičnost i fokus na rešenja su veštine koje visoko cenimo u svakodnevnom radu.

Back to top button