HR World korporativni član

O nama

Wolt je tehnološka kompanija sa sedištem u Helsinkiju koja pruža onlajn platformu za potrošače, trgovce i kurire. Povezuje ljude koji žele da naruče hranu i drugu robu sa ljudima zainteresovanim da ih prodaju i isporuče. Da bi to omogućio, Wolt razvija širok spektar tehnologija od lokalne logistike do maloprodajnog softvera i finansijskih rešenja – kao i upravljanje sopstvenim prodavnicama pod brendom Wolt Market.

Wolt-ovi proizvodi uključuju Wolt+ (usluga pretplate za kupce), Wolt for Work (pogodnosti obroka i kancelarijske isporuke za kompanije), Wolt Drive (brze isporuke poslednjeg kilometra za trgovce) i Wolt Self-Delivery (usluga za trgovce partnere sa sopstvenim osobljem za dostavu). Woltova misija je da gradove učini boljim osnaživanjem i razvojem lokalnih zajednica. Wolt je osnovan 2014. i udružio je snage sa DoorDash-om 2022. DoorDash danas posluje u 29 zemalja, od kojih je 25 sa proizvodom i brendom Wolt.

Vesti i blogovi kompanije

Svi smo mi različiti – a svi isti

Svetski dan osoba sa autizmom obeležen je danas na Trgu Republike u Beogradu, šetnjom i puštanjem plavih balona, u organizaciji Predškolske ustanove Dečiji dani (Stari grad), Beogradskog udruženja za pomoć osoba sa autizmom i kompanije Wolt. Više od 400 dece iz 11 vrtića, napravilo je i delilo poruke prolaznicima, u pratnji svojih vaspitača, roditelja i dece sa autizmom. Puštanjem plavih Wolt balona u vazduh, deca su simbolično poslala poruku podrške deci sa autizmom. Atmosfera je bila prilično vesela jer je mališana bilo mnogo.

Ko je moj najkolega?

„We’re on each other’s team” Iskreno, konkurencija je jaka. Okružena sam fenomenalnim ljudima, zaista jedinstvenim i posebnim međutim, jedan kolega je ipak prvi među jednakima. Izdvaja se po svojoj energiji kojom zrači, odnosu prema poslu i entuzijazmu koji je zarazan. Ljubaznost i poštovanje u njegovom ophođenju prema ljudima zaista nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Postani deo našeg tima

Kada tražimo najbolje kandidate za Wolt, dajemo prednost pojedincima koji oličavaju naše osnovne vrednosti: proaktivan stav prema preuzimanju vlasništva nad aktivnostima koje su u okviru opisa posla ali i usmerene na funkcionisanje članova tima, posvećenost doslednom pružanju izvrsnosti, ambicija, saosećajan pristup prema kolegama, snažna želja za kontinuiranim učenjem, i spremnost za deljenje znanja i mentorstvo drugima. Kandidati koji pokažu ove kvalitete će pozitivno doprineti našem timu i organizacionoj kulturi, odlično se uklopiti i osetiti da je Wolt mesto kojem pripadaju. A to je ono što je jedino bitno na kraju!
Pre nego što postanete član našeg tima, upoznajte se sa našim vrednostima! Ukoliko se prepoznajete u bar 3 od njih 6, pošaljite nam Vaš CV. Želja za učenjem, daljim razvojem i doprinošenjem boljitku našeg tima je ono što će upravo Vas izdvojiti od ostalih! Idealan kandidat ne zna sve, ali ima želju da nauči. Budite otvoreni za razmenu znanja i mentorstvo drugima, prepoznajući važnost kolektivnog rasta i uspeha! To je ono što nama treba kako bismo nastavili dalje naš razvoj! Ovo je ukratko naš savet, a sada Vi … izWOLTe! 🙂

Foto galerija

Back to top button