HR razvija ljude, a ko razvija HR?

HR World Projekti

HR World projekti su pre svega namenjeni HR profesionalcima i mladima koji žele HR karijeru. Ipak, situacija je drastično kompleksnija ako želite suštinsku promenu. Dugoročno smo posvećeni izgradnji HR zajednice, te se stoga trudimo da okupimo sve strane zainteresovane za budućnost i unapređenje HR-a.

Do sada je realizovano desetine projekata, a stotine ljudi je na različite načine povezano kroz njih – kao predavači, autori ili krajnji korisnici. Ponosni smo i na dve publikacije koje izdajemo – HR World i Coaching. Najponosniji na to da HR zajednica prepoznaje HR World kao element koji ulaže snagu da se stvari suštinski promene.

Serbian HR Community čini 600+ HR profesionalaca iz najistaknutijih lokalnih i svetskih kompanija. Zajedno osnažujemo HR funkciju i činimo je strateškom pozicijom u kompaniji. HR Starter program se već 3 godine realizuje u organizaciji HR World-a i lokalnih partnera i predstavlja besplatan HR kurs za diplomce i studente završnih godina. Cilj programa jeste podizanje nivoa znanja i veština studenata za buduću HR karijeru kao veoma traženu u savremenim uslovima poslovanja.

SAZNAJ VIŠE

Premium HR Event consist of five days with relevant topics in the HR field. This program is designed to educate, engage and inspire HR Professionals, providing cutting-edge insights into current best practices and the future of the HR.

SAZNAJ VIŠE

HR Starter program se već 3 godine realizuje u organizaciji HR World-a i lokalnih partnera i predstavlja besplatan HR kurs za diplomce i studente završnih godina. Cilj programa jeste podizanje nivoa znanja i veština studenata za buduću HR karijeru kao veoma traženu u savremenim uslovima poslovanja.

SAZNAJ VIŠE

VIŠE INFORMACIJA USKORO

HR World časopis donosi inovacije i trendove u HR-u kroz tekstove relevantnih autora. Časopis se u tiražu od 2000 komada, besplatno distribuira biznis zajednici. Pored HR publike, časopis je usmeren i na C-level kako bi zajedno pozicionirali i iskoristili prednosti moderne HR funkcije u kompaniji. Na jednom mestu smo odlučili da okupimo neke od najrelevantnijih vendora u Srbiji i regionu. Kao član SHRC, ostvarujete mogućnost da po posebnim cenama priuštite usluge koje će unaprediti vaše poslovanje.

SAZNAJ VIŠE

Na jednom mestu smo odlučili da okupimo neke od najrelevantnijih vendora u Srbiji i regionu. Kao član SHRC, ostvarujete mogućnost da po posebnim cenama priuštite usluge koje će unaprediti vaše poslovanje. 

SAZNAJ VIŠE

Disrupt HR bazira se na brzoj i jezgrovitoj razmeni informacija osmišljenih da podstaknu, zaintrigiraju i osnaže lidere iz oblasti HR-a. Hajde da neizbežne promene predvidimo tako što ćemo ih sami kreirati! Disrupt HR je događaj koji ruši koncept dosadne konferencije. 

  • 10+ govornika koji provociju ustaljene HR kanone,
  • 5 minuta za iznošenje progresivnih uvida i rešenja,
  • 15 sekundi po slajdu

HR Shop je glas svakog HR-a izražen u formi jednostavnih, kvalitetnih i korisnih predmata. Svaki proizvod predstavlja lični iskaz.

Ponekad HR-ovi ne mogu izraziti mišljenje ljudima orijentisanih na biznis, ili čak sopstvenim kolegama iz drugih sektora – zbog toga će se kolekcije vrteti oko teme reputacije, strateškog pozicioniranja i vrednosti HR-a.

Kupovinom predmeta direktno podržavate pro bono HR projekte bez čekanja na nečije odobrenje budžeta.

VIŠE INFORMACIJA USKORO

Back to top button