HR NE RAZUMIJE BIZNIS, HR JE BIZNIS!

Montenegro HR Community nastao je sa ciljem da se HR funkcija prvenstveno osnaži, kroz dijeljenje znanja i najboljih praksi usaglasi sa globalnim trendovima, približi biznisu i osvijesti svoju vrijednost kao izuzetno bitna strateška funkcija u svim kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima.

 

Kroz meetup-ove, publikacije, industrijske događaje, stručne odbore i mnoštvo drugih HR aktivnosti usmjerenih na jačanje zajednice – mi ćemo u tome uspjeti. Zajedno.

Benefiti članstva

HR World časopis No.9 & No.10

Kao Montenegro HR Community član stičete uvid u jedinstveni HR World časopis sa najnovijim trendovima i mišljenjima eksperata iz ove industrije.

Expert Talks

Tokom godine ćemo ugostiti vrhunke stručnjake iz različitih oblasti HR-a sa kojima ćete moći da razgovarate i postavljate pitanja.

HR Savjetovanja

Ovo je prostor gdje se bavimo konkretnim vještinama i informacijama koje mogu olakšati realizaciju projekata na kojima radite ili donošenje nekih odluka.

Community of Practice

Pridružite se manjim zajednicama u kojima ćete moći da se povežete sa kolegama iz HR industrije, podijelite i saznate konkretne uvide koji se tiču vaših dnevnih zadataka.

Community of Industry Excellence

Pridružite se zajednici industrije u kojoj radite i budite u toku sa novostima koje dolaze.

1 +
individualnih članova
1 +
KOMPANIJA
1 +
ONLINE DOGAĐAJA

Pratite naše aktivnosti

Postanite član ili pokrovitelj zajednice – kontaktirajte nas: aleksandra.fustic@hrworld.org

Back to top button