Nosioci promena, na početku i kraju, uvek su ljudi.

U prirodi je ljudi da se udružuju i nalaze rešenja zajedno, naročito kada ona nisu laka i kada su upućena na širu društvenu promenu. Svaka inicijativa da se zajednica prepozna i podigne je dragocena.

 Slaba strana HR-a u Srbiji, a i regionu, jeste neusklađenost praksi i znanja. Postoje izuzetno razvijeni HR sektori sa jakim profesionalcima i izuzetnim praksama. Ove prakse često dolaze iz centrala kompanija koje su globalne, dok domaće kompanije nekada znatno zaostaju za njima.

 Ta neusklađenost ometa proces generisanja znanja – jedni znaju puno i imaju mogućnost da se kontinuirano usavršavaju, kao i delimičnu ili čak potpunu podršku menadžmenta u tome, dok drugi jedva izlaze iz okvira nekadašnje kadrovske službe, nekada možda i samo promenom imena.

​Serbian HR Community nastao je sa ciljem da se HR funkcija prvenstveno osnaži, kroz deljenje znanja i najboljih praksi usaglasi sa globalnim trendovima, približi biznisu i osvesti svoju vrednost kao izuzetno bitna strateška funkcija u svim kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima. Kroz meetup-ove, publikacije, industrijske događaje, stručne odbore i mnoštvo drugih HR aktivnosti usmerenih na jačanje zajednice – mi ćemo u tome uspeti. Zajedno.

Šta nas očekuje u 2021?

2x Serbian HR Community okupljanje

Želimo da u 2021. okupimo (za sada online, a ako situacija to bude dozvolila i uživo) SHRC zajednicu i pričamo o dobrim praksama i unapređenju HR-a.

HR World časopis No.5 & No.6

Kao Serbian HR Community član dobićete još 2 broja HR World časopisa sa najnovijim trendovima i mišljenjima eksperata.

5+ Expert Talks

Tokom godine ćemo ugostiti vrhunke stručnjake iz različitih oblasti HR-a sa kojima ćete moći da razgovarate i postavljete pitanja.

3+ HR Savetovanja

Ovo je prostor gde se bavimo konkretnim veštinama i informacijama koje mogu olakšati realizaciju projekata na kojima radite ili donošenje nekih odluka.

Community of Practice

Pridružite se manjim zajednicama u kojima ćete moći da podelite i saznate konkretne uvide koji se tiču vaših dnevnih zadataka.

Community of Industry Excellence

Pridružite se zajednici industrije u kojoj radite i budite u toku sa novostima koje dolaze.

Postanite deo Serbian HR Community

Korporativni član

Zainteresovani ste da vaša kompanija postane član Serbian HR Community?

Individualni član

Zainteresovani ste da se kao fizičko lice pridružite Serbian HR Community?

HR marketplace

Zainteresovani ste da svoje usluge predstavite Serbian HR Community članovima?

Serbian HR Community u 2020.

1
individualnih članova
1
SHRC okupljanja
1 +
Webinara
1 +
Korporativnih članova
1 +
Benefit partnera
1 +
Učesnika na događajima
Back to top button