Dobro došli na HR Marketplace:
HR Tech

Ovde možete pronaći najbolje HR usluge za vas i vašu kompaniju. Individualni SHRC članovi ostvaruju popust od 5% na usluge vendora, dok korporativnih SHRC članovi ostvaruju popust od 10%.  

LQ već 15 godina donosi svesnost i transformaciju u život lidera i organizacija. Strateški su partneri velikog broja kompanija širom regiona u razvoju zaposlenih, kulture i menadžment sistema, istovremeno koristeći inovativne metode učenja u poslovnom okruženju.

Velika snaga leži i u svetskim alatima za razvoj: AoEC, Hogan assessment i Axonify – globalnim liderima u području coachinga, assessmenta i digitalnog učenja. LQ tim gradi kulturu dijaloga i samorazvoja kroz treninge, coaching, mentoring i assessment.

 • 10% popusta na coaching Akademiju

e: zorana.kicic@lq.rs

Procena troškova neangažovanih i nemotivisanih zaposlenih je 35% godišnjih plata, a trošak nekontrolisane fluktuacije procenjuje se na 1.5 bruto godišnje plate.

Improv3 je SaaS (software as a service) alat koji omogućava merenje employee engagementa u nekoliko jednostavnih koraka:

 • Jednostavno se registrujte na stranici
 • Unesete zaposlene putem bulk importa
 • Upitnik, email i izgled ankete unapred su kreirani, proverite ih (ili kreirajte svoju)
 • Čitajte izveštaje – ODMAH nakon slanja, u realnom vremenu

 

 •  Godišnja licenca korišćenja Improv3 aplikacije za merenje employee engagementa.

Assert International nastao je kao jedinstvena fuzija ekspertize i metodologija, sa ciljem da pruži inovativna rešenja iz oblasti procene, razvoja i istraživanja. Implementacijom vodećih svetskih alata i metodologija omogućavamo uvid, promenu i poboljšanje, kroz preciznu procenu i efikasno kreiranje i realizaciju razvojnih procesa.

 Svojim klijentima pružamo podršku u donošenju strateških odluka putem empirijskih istraživanja koja su sprovedena prema potvrđenim metodologijama i visokim standardima kvaliteta. Ponosni smo što su naša rešenja sistemska, daju rezultate i menjaju perspektive na tržištu.

 • Uslugu Genos asesmenta emocionalne inteligencije u organizaciji za 360°/180° EI Behaviour Feedback Report za lidere ili za zaposlene u sektoru prodaje.
 • GameLearn proizvodi – ozbiljne onlajn kompjuterske igre za razvoj poslovnih veština.

a: Bulebar Milutina Milankovića 11g, Beograd

Kompanija Kaspersky je globalna kompanija koja se bavi sajberbezbednošću, osnovana 1997. godine. Opsežno iskustvo i stručnost zaposlenih u kompaniji Kaspersky konstantno se koristi u razvoju novih bezbednosnih rešenja i usluga koje štite kompanije, kritičnu infrastrukturu, državne institucije i potrošače širom sveta. Sveobuhvatni portfolio proizvoda kompanije obuhvata vodeća bezbednosna rešenja za krajnje korisnike kao i veliki broj specijalizovanih rešenja i usluga za zaštitu od sofisticiranih i naprednih digitalnih pretnji. Preko 400 miliona korisnika zaštićeno je tehnologijom kompanije Kaspersky, dok preko 250.000 korporativnih klijenata koristi naše usluge kako bi zaštitili svoje vredne informacije. Saznajte više na www.kaspersky.com.

Popusti na godišnju pretplatu za Kaspersky Automated Security Awareness Platform, platformu za on-line edukaciju i sertifikaciju zaposlenih o sajber pretnjama:

 • 10% popusta za 1 godinu korišćenja
 • 15% popusta za 2 i 3 godine korišćenja
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Benefiti.rs su one-stop-shop platforma koja omogućava kompanijama da svojim zaposlenima pruže mogućnost da u datom budžetu, na mesečnom nivou, iz najšire moguće lepeze (preko 100 benefita) samostalno izaberu kombinaciju benefita koji njima najviše odgovara.

Ključne vrednosti koje vam platforma donosi:

 • Ušteda vremena i novca – platforma u potpunosti digitalizuje i automatizuje proces pružanja benefita, gde se kompanija klijent više ne bavi nabavkama, pregovorima, plaćanjima, logistikom i administracijom isporuke benefita sa svakim pružaocem posebno, već su svi oni već dostupni sa svojim uslugama i cenama koje su povoljnije od tržišnih.
 • Pravna i poreska sigurnost – za svaki od benefita dostupnih na platformi je unapred izračunata odgovarajuća poreska stopa, automatski prilagođena pojedinom zaposlenom, a sve u skladu sa važećim poreskim propisima u Republici Srbiji.  
 • One-stop-shop koncept – ukupna vrednost benefita će biti obračunata i plaćena samo kroz jedan račun, koji ne može da pređe maksimalni budžet unapred postavljen od strane klijenta.
 • Zadovoljniji i angažovaniji zaposleni – u celom procesu, ključni su zaposleni, koji na jednostavan način dobijaju mogućnost izbora i personalizacije. Fokus je stavljen na one kategorije benefita koje su se pokazale da imaju najpozitivniji uticaj na zaposlene, a to su: zdravlje, porodica, profesionalni razvoj i karijera i mobilnost.
 • 10% popusta na pretplatu za korišćenje platforme Benefiti.rs u periodu od 12 meseci

einfo@benefiti.rs

House of Benefits (HoB) je prva platforma fleksibilnih benefita u Srbiji. Osnovni koncept platforme je podeljen u tri različita odeljka:

 1. Fleksibilni benefiti (Flex benefits)
 2. Fiksni benefiti (Core benefits)
 3. Specijalne ponude (Voluntary benefits)

Platforma House of Benefits (HoB) razvije je u cilju pružanja usluga obezbeđivanja posebnih pogodnosti zaposlenima od strane poslodavaca, na taj način što zaposleni korišćenjem svojih naloga pristupaju platformi i vrše izbor različite robe, odnosno usluga, ponuđenih na platformi (web verziji ili mobilnoj aplikaciji), odnosno korišćenjem NFC kartica u prodajnim mestima kod Partnera (tamo gde su HoB čitači NFC kartica instalirani), a u novčanom iznosu, bužetu, koji je odobrio poslodavac. Posetite “landing page” za više informacija.

 • 10% za implementaciju modela fleksibilnih beneficija za zaposlene kroz House of Benefits platformu.
 • 20% na HR konsultantske usluge – assessment sistema kompenzacija i beneficija i konsultantski projekti za unapređenje sistema nagrađivanja od strane najboljih stručnjaka iz ove oblasti.
 • Besplatan assessment, konsalting i brokeraža osiguranja zaposlenih (sa fokusom na privatno zdravstveno osiguranje) od strane najboljih stručnjaka iz ove oblasti.

a: Majdanska Čukarica 16, Beograd, Srbija
e: office@hob.rs
m: 064 2493 032

TIM Centar je konsultantska kuća za ljudske resurse, osnovana 2005. godine, koja u svom sastavu ima 15 stalnih konsultanata, specijalizovanih za pojedine HR oblasti. Zahvaljujući tome možemo da zaokružimo kompletnu HR podršku za kompanije – od zapošljavanja, preko edukacije i psihološke podrške zaposlenima, do različitih konsultantskih projekata. Cenimo struku, znanje i posvećenost. Važna nam je inovativnost, zato sami kreiramo svoja rešenja. Takav pristup nam daje mogućnost da svoje usluge krojimo i prekrajamo dok ne dođemo do najboljeg mogućeg rešenja za svaku pojedinačnu situaciju.

 Volimo posao koji radimo, volimo svoj TIM i želimo da inspirišemo druge da razmišljaju na taj način. Sve ovo smo sumirali u našu misiju: Mi pružamo usluge visokog kvaliteta iz domena primenjene psihologije kako bismo ljudima učinili život boljim i lepšim.

 • People Analytics projekti – Kako da dokažete da HR donosi profit kompaniji? Kroz PA projekte možete dobiti precizne odgovore na ključna biznis pitanja, koji će vaše ljude i biznis voditi ka napretku i profitu.
 • Blended learning pristup učenju! Omogućili su vam da obučavate svoje zaposlene kroz online platformu u cilju efikasne, temeljne i udobnije obuke.

a: Svetozara Miletića 32, Novi Sad
e: office@timcentar.rs
m: 065 661 5812

Da li HR podatke čuvate u različitim aplikacijama koje ne komuniciraju međusobno? Da li upitnike zaposlenima šaljete i obrađujete ručno? Da li donosite HR odluke po trenutnom osećaju ili na osnovu analize podataka?

Orgnostic je platforma za analitku ljudskog kapitala namenjena brzorastućim startapima. Povežite postojeće HR aplikacije, centralizujte podatke i šaljite naučno validirane upitnike — sve na jednom mestu. Prioritizujte HR inicijative prema kompanijskim biznis ciljevima, uporedite metrike sa globalnim tržištem i saznajte odgovore na goruća organizaciona pitanja.

 • Prvih 10 kupaca koji iskoriste kod HRW21 ostvaruju popust od $100 (standardna cena $250) po timu na naše dijagnostičke upitnike.

e: team@orgnostic.com

Back to top button